טארט קיש בייקון
טארט קיש בייקון לוקח בערך 35 דקות מתחילתו ועד סופו. מתאים ל-8 מנות. מנה אחת מכילה 248 קלוריות , 7 גרם חלבון ו -19 גרם שומן . תמורת 88 סנט למנה , מתכון זה מכסה 4% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם גבינת קולבי, בצל, חלב ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 13% , וזה לא כל כך מעולה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: טארט קיש בייקון , טארט קיש בייקון-נקניק וטארט קיש .
הוראות
בקערה קטנה טורפים גבינת שמנת וחלב עד לקבלת תערובת חלקה.
מוסיפים את הביצים, הגבינה, הפלפל הירוק והבצל.
מפרידים בצק לשמונה משולשים; לוחצים על התחתית ומעלה את דפנות כוסות מאפינס משומנות.
מפזרים מחצית מהבייקון לכוסות.
יוצקים את תערובת הביצים על בייקון; למעלה עם שאר הבייקון.
אופים, ללא כיסוי, ב-375 מעלות למשך 18-22 דקות או עד שסכין הננעצת ליד המרכז יוצא נקי.
יין מומלץ: יציאה
פורט הם הבחירות המובילות שלי עבור טארט. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. יציאת NV Sonoma Portworks DECO עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה כ-22 דולר לבקבוק.
![יציאת DECO של NV Sonoma Portworks]()
יציאת DECO של NV Sonoma Portworks
DECO, יין ייחודי לאחר ארוחת הערב של קליפורניה, הוא תערובת יוצאת דופן של פורטים קליפורניים שנבחרו ביד, מתנשקים בעדינות עם תמציות של שוקולד מריר טבעי. ל-DECO יש תווים נפלאים של שוקולד מריר בזר, ואחריהם חלקות עשירה ומשיי על החך. השוקולד המריר חוזר בגימור ארוך ומתמשך.