קושימומחה
מוכן ב1 ש, 12 דק.
מנות6
ציון בריאות42
מגזין

טונה ספידיני

טונה ספידיני
טונה ספידיני יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 25 גרם חלבון, 34 גרם שומן, ובסך הכל של 449 קלוריות. איש מערות זה, ללא גלוטן, חלב חינם, מתכון ראשוני משמש 6 . מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 12 דקות. אם יש לכם שיפודי במבוק, גרידת לימון, טונה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. כדי להשתמש במלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אפל מחזורי מתכון כמו קינוח. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 82%. הציון הזה נהדר. נסו טונאן ובצל אדום ספידיני, ספידיני טוסקנה, ו ספידיני דג חרב (מתכונים דומים).

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
1
מערבבים יחד את כל מרכיבי המרינדה בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
לשיפודים: זורקים את הטונה הקוביות במרינדה ומניחים לשבת במקרר למשך 30 דקות. הביאו סיר בינוני של מים מומלחים לרתיחה על אש גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
מוסיפים את הבצל הירוק ומבשלים עד שהם רכים אך עדיין יציבים לנגיסה, בערך 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
4
מעבירים את הבצל הירוק לקערה בינונית של מי קרח. כשהבצל הירוק קריר, התייבש עם מגבות נייר. חתוך את הגבעולים והשורש מסתיים מהשומר. חצוי את השומר לאורכו ואז חתוך כל מחצית ל -3 חלקים.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
חותכים כל לימון לתוך 6 חתיכות.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
6
חותכים את הבצל האדום לשניים מגזע לקצה השורש.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו
7
חותכים כל חצי לחצי שוב לאורך וחותכים כל רבע לשליש. צריך להיות 12 חתיכות של כל ירק.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
8
מחממים את התנור ל 400 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
9
מוציאים את הטונה וזורקים את הירקות למרינדה. פתיל כל שיפוד מתחיל עם עגבניה. ואז התחל להשחיל את הבצל הירוק החל מקצה הקצה הלבן.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
10
מוסיפים חתיכת טונה. שמירה על החומרים ליד החלק העליון של שיפוד, סרט בצל ירוק סביב חתיכת טונה ובחזרה דרך שיפוד. לאחר מכן מוסיפים את הבצל האדום, וסרט את הבצל הירוק סביב שוב על שיפוד. לאחר מכן להוסיף עוד חתיכת טונה, סרט בצל ירוק סביב שוב על שיפוד. לאחר מכן להוסיף חתיכת שומר, סרט בצל ירוק סביב בפעם האחרונה. למעלה עם חתיכת לימון. מרכז את החומרים על השיפוד.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
11
מניחים על תבנית עם נייר אפייה.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
12
מפזרים את שני הצדדים במלח ופלפל שחור גרוס טרי.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
13
אופים 8 עד 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
14
מגישים חם.

יין מומלץ: מרלו, פינו נואר, יין ורדים

טונה עובדת ממש טוב עם יין מרלו, פינו נואר ורוזילי. אף על פי שלעתים קרובות דגים משויכים ליין לבן, דגים 'בשריים' כמו טונה יכולים בהחלט ללכת עם יין אדום. רוז ' י יהיה גם זוג יפה, במיוחד אם הטונאן שלך מוכן עם מרכיבים מתאימים יותר יין לבן. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא מדלנה מרלו. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ -19 דולר.
מדלנה מרלו
מדלנה מרלו
מדלנה מרלו מציעה ניחוחות של פירות בשלים ותבלינים מעץ אלון עם רמזים של וניל ואניס. טעמי פירות בשלים כוללים שזיף בהיר ופטל. טעמי פירות מברכים את החיך וטאנינים רכים ממסגרים את המרקם הרענן המצפה את הפה.