קושיקשה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות4
ציון בריאות52
מגזין

טונה עם רוטב שמנת ג'ינג'ר פטריות

טונה עם רוטב שמנת ג'ינג'ר פטריות
זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. אם יש לכם פלפל טחון, כוסברה, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו טונה צרובה במחבת עם רוטב שמנת ג'ינג'ר-שיטאקי, טונה (או דגים או עוף) עם רוטב שמנת שיטאקי ג'ינג'ר, ו שומשום מצופה טונה עם קרם ג'ינג'ר (מתכונים דומים).

יין מומלץ: מרלו, פינו נואר, יין ורדים

מרלו, פינו נואר ויין רוזה הם הבחירה הראשונה שלי לטונה. למרות דגים מזווגים לעתים קרובות עם יין לבן, דגים "בשרניים" כמו טונה בהחלט יכול ללכת עם יין אדום. רוזה יהיה גם זוג יפה, במיוחד אם טונאן שלך מוכן עם מרכיבים המתאימים יותר יין לבן. מרלו ניקל וניקל האריס ויניארד עם דירוג של 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 40 דולר לבקבוק.
מניקל וניקל האריס כרם מרלו
מניקל וניקל האריס כרם מרלו
פירות אדומים בהירים, אוכמניות מסוכרות, שזיף סנטה רוזה וניחוחות מנטול כולם משתלבים יחד כדי לשכר את האף כמו מרלו יין האריס 2016 מנפול מהזכוכית. על החיך, ערך עסיסי ופירותי נתמך על ידי טאנינים לעיסים וחומציות איזון, יצירת שכבות עבותות המעטרות את הלשון ומייצרות גימור רך ואלגנטי.