טונה צרובה במחבת עם ויניגרט בצל-סויה וסלט ירקות
טונה צרובה במחבת עם ויניגרט בצל-סויה וסלט ירקות עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מכין 4 מנות עם 1059 קלוריות, 162 גרם חלבון, ו 36 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 60% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מן המתכונים שלי יש 1 אוהדים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור הרביעי ביולי. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, ללא חלב ופסקטריאן דיאטה. אם יש לכם פלפל גרוס גס, גזר, קורטוב פלפל וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש במלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אפל מחזורי מתכון כמו קינוח. עם כפית ציון 76%, המנה הזו טובה. נסו שומשום צרוב טונה עם סלט ירקות, סטייקי טונה צרובים במחבת עם רוטב תרד עגבניות, ו טאקו טונה אחי צרוב עם סלט אסיאתי ורוטב שזיפים (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים גזר, סלרי ומלפפונים לרצועות דקות באורך 2 אינץ ' ומניחים בקערה; מניחים בצד.
מערבבים יחד חומץ אורז, 1 כפית שמן, ו -3 המרכיבים הבאים בקערה קטנה. מודדים 1/2 כוס תערובת ויניגרט וזורקים עם ירקות.
מברישים טונה בשמן שנותר; מפזרים מלח ופלפל.
מניחים מחבת טפלון גדולה על אש בינונית-גבוהה עד שהיא חמה.
מוסיפים טונה ומבשלים 3 דקות מכל צד או עד לדרגת האלילות הרצויה.
מגישים עם סלט ירקות ומזלפים עם תערובת הוויניגרט שנותרה.
יין מומלץ: מרלו, פינו נואר, יין ורדים
יין מרלו, פינו נואר ורוז ' י הם בחירה מצוינת לטונה. אף על פי שלעתים קרובות דגים משויכים ליין לבן, דגים 'בשריים' כמו טונה יכולים בהחלט ללכת עם יין אדום. רוז ' י יהיה גם זוג יפה, במיוחד אם הטונאן שלך מוכן עם מרכיבים מתאימים יותר יין לבן. מרלו עמק רוברט מונדבי נאפה עם דירוג 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
![רוברט מונדבי עמק נאפה מרלו]()
רוברט מונדבי עמק נאפה מרלו
83% מרלו, 7% מלבק, 5% קברנה פרנק, 5% סירה.מרלו זה משנת 2007 מציג ניחוחות נועזים של אוכמניות בר, פטל אדום מנוקד ברמזים של קסיס ושחור ציילוןתה. גוף בינוני, עם טעם קטיפה באמצע, טעמים חושניים של יין זה נתמכים על ידי תוספות קטנות של מלבק,קברנה פרנק, וסירה התורמים לטאנינים המובנים בעדינות, לחוש פה רחב ולגימור מתמיד.