טוסטאדות עוף בגריל
זה מושלם עבור יום העצמאות. גשו לסופר וקנו מלח כשר, שיני שום, מלח כשר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב מיץ התפוזים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,שרברט שזיפים עם מיץ תפוזים ויין שזיפים כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, וזה די טוב. מתכונים דומים: עוף בגריל Tostadas פחמן עם Tomatillos בגריל וfresco Queso, טוסטאדות עוף בגריל עם ירקות מתוקים וחמוצים, ו כוסברה עוף Tostadas עם שעועית מטוגנת ושומר בגריל.
הוראות
כדי להכין בצל כבוש, לשלב בצל 2 כוסות מים רותחים בקערה גדולה. לכסות ולתת לעמוד 15 דקות; לנקז.
מוסיפים 1/2 כוס מיץ תפוזים, 1/2 כוס חומץ, ו 1/8 כפית מלח בצל. כיסוי וצינה לפחות 2 שעות.
כדי להכין עוף, לחמם מחבת nonstick קטנה על חום בינוני.
מוסיפים שום למחבת; מבשלים 7 דקות או עד מכרז, ערבוב מדי פעם.
מערבבים שום, מיץ תפוזים 1/2 כוס, ואת המרכיבים הבאים 7 (דרך פלפל) בשקית פלסטיק zip העליון גדול. חותם תיק, ולנער במרץ להמיס להדביק achiote.
מניחים כל חזה עוף חצי בין 2 יריעות של פלסטיק חובה כבדה לעטוף, ו פאונד עד עובי 1/2 אינץ ' באמצעות פטיש בשר או מחבת כבדה קטנה.
מוסיפים עוף לשקית, וחותמים ומשרים במקרר במשך 30 דקות, הופכים את התיק מדי פעם.
הסר עוף משקית; להשליך מרינדה.
מניחים עוף על מתלה גריל מצופה ספריי בישול; גריל 5 דקות בכל צד או עד שנעשה.
בואו לעמוד 15 דקות. לגרוס עם 2 מזלגות.
טורטיות מעילים קלות בכל צד עם ספריי בישול.
מניחים טורטיות על מתלה גריל; גריל 2 דקות בכל צד או עד השחמה קלות.
סדר 2 טורטיות, חופפים באמצע הדרך, על כל אחד 6 צלחות. למעלה כל מנה עם תערובת עוף 1/2 כוס בערך 1/2 כוס בצל כבוש.
טפטוף שווה בתערובת חומץ. למעלה כל מנה עם 1/3 כוס חסה, 2 כפות אבוקדו, ו 2 כפות גבינה.
מקשטים עם חלפיאו, שמנת חמוצה וכוסברה, אם תרצה בכך.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
מקסיקני ניתן לזווג עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא פסגת חץ וקשת Willamette עמק פינו נואר. יש לו 4.9 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 40 דולר.
![פסגת חץ וקשת ווילאמט עמק פינו נואר]()
פסגת חץ וקשת ווילאמט עמק פינו נואר
ארומטי בעוז, יין זה משלב באומץ זוג ייחודי עמק וילאמט subappellations תחת פקק אחד. נוכחותו מורגשת מיד בצורה של ניחוח מונע בושם וחודר של שומר, תות, אניס מיובש. על החיך, פינו נואר הוא מוצק ומלא חיים,עם שפע של הערות אוכמניות בר.פיוזינג האלגנטיות של גבעות דנדי, השריר הגולמי של גבעות אולה-אמיטי, ואת הטבע כהה הפרי של כרם שיאה, יין זה מאפיין את הרוח של העמק. עם טאנינים מוצקים מעט בהירות בסיסית,הוא מלא, מאוזן, וראוי לומר פינו נואר. בציר 2018 המדהים חוגג איזון, מרקם, וצבע אינטנסיבי, ואת היין הזה מבטא בצורה מסודרת את כל האמור לעיל.