טוסט צרפתי שקדים ג'בטה עשויה להיות מה שחיפשתם. ארוחת הבוקר הזאת 313 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 21 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו חלבונים, שקדים, ג'בטה עגולה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 24 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו לחם מטוגן בג'בטה עם רסס מרמלדה, לחם מטוגן בג'בטה עם שימורי פטל, ו טוסט צרפתי בג'בטה עם סירופ מייפל תפוחים חם (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים מחבת או מחבת על אש בינונית-נמוכה.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
להקציף יחד הראשון 6 מרכיבים (באמצעות תמצית שקדים) בקערה בינונית. בהדרגה להקציף בשני סוגי החלב.
מרכיבים שתצטרך
שמן קינמון, אופציונלי
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
יוצקים תערובת לתבנית אפייה רדודה. עבודה בקבוצות, במידת הצורך, מניחים לחם בצלחת ולתת לספוג 3 דקות בכל צד.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
4
מעיל מחבת או מחבת עם ספריי בישול. עבור כל פרוסה של הלחם, מניחים 2 כפות שקדים בשכבה אחת (אך צפופה למדי) על המחבת החמה, ויוצרים שטח בגודל ובצורה של פרוסת לחם. לחץ על צד 1 של הלחם לתוך השקדים, ומבשל 4 דקות או עד חום זהוב. (אתה כנראה צריך לחזור על תהליך זה ב 2 קבוצות.) הפוך את הלחם, ומבשל 34 דקות או עד חום זהוב מנומר.