טוסט צרפתי מחמצת עם חמאת בורבון כתומה ופקאן מתובל עשוי להיות רק ארוחת הבוקר שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה 12% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. צופה הדמות שלך? זה מתכון צמחוני יש 419 קלוריות, 10 גרם חלבון, ו 25 גרם שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. 3 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה האמריקאית הזאת. אם יש לכם כוכב אניס טחון, חתיכות פקאן, ביצים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 2 שעות ו -15 דקות. עם כפית ציון 37%, המנה הזו די גרועה. מתכונים דומים: טוסט צרפתי מחמצת מקורמל, וִידֵאוֹ: תותים וטוסט צרפתי מחמצת שמנת לשניים, ו בייקון בורבון בטטה ביסק עם קרוטונים טוסט קינמון וחמאת בורבון.
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מחממים מחבת טפלון גדולה או מחבת גדולה על אש גבוהה.
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
3
פורסים את הלחם באלכסון לפרוסות בגודל 1 אינץ'. מצפים היטב את הלחם בביצים הטרופות, אך אל תספגו את הלחם בתערובת הביציםזה יתפרק. מברישים קלות את המחבת בחמאה מומסת, אם רוצים.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
4
מניחים את פרוסות הלחם המצופות על המחבת. מבשלים על אש גבוהה עד להזהבה ומבושלים, כ -5 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
5
מוציאים מהמחבת לצלחות חמות. מעל כל מנה 1 כף חמאת בורבון כתומה ומפזרים 2 כפות אגוזי פקאן מתובלים.
מרכיבים שתצטרך
פקאנים מסוכרים
וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
3 מקלות בייגלה
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
6
מגישים מיד.
7
חמאת שמנת במיקסר.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
8
מוסיפים את גרידת הבורבון והתפוז ומערבבים היטב. משאירים בטמפרטורת החדר ומגישים עם הטוסט הצרפתי. מקררים שאריות.