טופו סצ'ואן עם רוטב שום
טופו סצ'ואן עם רוטב שום עשוי להיות התוספת שחיפשתם. מנה זו מכילה כ 9 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 138 קלוריות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך שמן שומשום, חומץ אורז, רסק שום צ'ילי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. נסו קל סצ'ואן מאפו טופו / טופו חריף, טופו בסגנון סצ'ואן עם פטריות, ו פלפל סצ'ואן & פריך טופו מערבבים ומטגנים על אטריות סובה תה ירוק (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים את טופו widthwise לפרוסות 1/2 אינץ'. ואז לחתוך כל פרוסה widthwise לתוך 1/2 אינץ 'על ידי 1 1/2 אינץ' מקלות.
שים את החתיכות בשקית ziplock ולהוסיף את מרק הירקות, 1 כף. יין, ו-1 כף. רוטב סויה.
תן לו להשרות, הופך את התיק כל כמה דקות, בזמן שאתה מכין את הירקות והרוטב. בקערה קטנה או כוס מדידה, לערבב יחד את vinegars, 2 כף. רוטב סויה, 1 כף. יין, נקטר אגבה או סוכר, רסק שום צ ' ילי ושמן שומשום. תניח בצד. לקלף ולפרוס את ערמוני המים ולחתוך כל פרוסה לגזרים, כשלושה חתיכות לכל פרוסה. פורסים את הבצלים הירוקים דק, מפרידים את צמרות הירוק הכהה מהחלקים הירוקים והלבנים הבהירים. לרסס או לשפשף מחבת לא מקל גדולה בקלילות עם שמן, ולחמם אותו על חום בינוני גבוה.
מוסיפים את פרוסות בצל ירוק, את השום ואת הג ' ינג ' ר, ומטגנים במשך 1-2 דקות.
הסר מהמחבת ולהניח בצד. ריססו שוב את המחבת בקלילות, והוסיפו את הטופו ואת המרינדה למחבת, וודאו שהטופו בשכבה אחת. כאשר המרינדה התאדה, בזהירות להפוך את טופו (אשר צריך להיות חום בהיר בתחתית) ומבשלים את הצד השני עד חום.
מוסיפים את תערובת הבצל הירוק בחזרה למחבת ומבשלים, תוך ערבוב עוד דקה.
מוסיפים את ערמוני המים והרוטב ומביאים לרתיחה.
מוסיפים עמילן תירס ומים ומבשלים עד מעובה ומבריק.
הסר מחום ומקשט עם צמרות בצל ירוק.