טורקיה-חמאת עשבים של טום קוליצ'יו מתוך "ספר הבישול האפיקורי".
תרנגול ההודו העשב של טום קוליקיו מ "ספר הבישול האפירי" עשוי להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 1236 קלוריות, 145 גרם חלבון ו 66 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %46 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 5 שעות. אם יש לך צוואר הודו ו/או כנפיים, מרק עוף, גזר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. נסו תרנגול ההודו של טום קוליקיו עם חמאת העשב., נקניק ניו אינגלנד, תפוח ומילוי חמוציות מיובשים מ 'ספר הבישול האפירי, ו הרב חמאה טורקיה (מתכונים דומים).
הוראות
הפוך בסיס רוטב: להמס את החמאה במחבת עמוקה גדולה כבדה על חום גבוה.
מוסיפים את צוואר טורקיה ו/או כנפיים וsauté עד חום עמוק, כ -15 דקות.
מוסיף את הבצל, גזר, סלרי ו sauté עד ירקות הם חום עמוק, על 15 דקות.
מוסיפים את מרק 6 כוסות עוף ומביאים לרתיחה. להפחית את החום בינוני נמוך ומבשל חשף 45 דקות, ערבוב מדי פעם.
יוצקים את בסיס הרוטב דרך מסננת להגדיר מעל כוס מדידה 4 כוס, לחיצה על מוצקים כדי לחלץ נוזל. במידת הצורך, להוסיף מספיק מרק עוף לבסיס רוטב כדי למדוד 4 כוסות.
מערבבים 1/2 כוס חמאה וכל עשבי תיבול טחון בקערה קטנה; העונה חמאת עשבי תיבול עם מלח ופלפל.
מעבירים 2 כפות נדיבות לקערה קטנה אחרת ושמורה לרוטב; בואו לעמוד בטמפרטורת החדר.
הגדר מתלה במיקום הנמוך ביותר בתנור ולחמם מראש את התנור ל 218°. לשטוף את טורקיה מבפנים ומבחוץ; לטפוח יבש. החל בקצה הצוואר, להחליק את היד בין העור בשר השד כדי לשחרר את העור. לשפשף 4 כפות של חמאת עשב על בשר השד מתחת לעור.
מניחים את ההודו על מתלה להגדיר למחבת צלייה גדולה.
מפזרים את החלל הראשי בנדיבות עם מלח ופלפל.
מניחים 4 כפות של חמאה פשוטה וכל ענפי עשב בחלל הראשי. הכנס את קצות הכנפיים תחת. לקשור את הרגליים יחד באופן רופף. לשפשף את 2 כפות הנותרים חמאת עשב על החלק החיצוני של טורקיה.
מפזרים את טורקיה בנדיבות עם מלח ופלפל.
מניחים את ההודו בתנור וצולים 20 דקות. להפחית את טמפרטורת התנור ל 177°. צלי 30 דקות יותר, ואז לשפוך 1 מרק כוס מעל ולהוסיף 1 כף חמאה רגילה למחבת קלייה. צלי 30 דקות יותר; למרוח עם מיצי פאן, ואז לשפוך עוד 1 מרק כוס מעל ולהוסיף עוד 1 כף חמאה למחבת. כסו את תרנגול ההודו ברפיון בנייר כסף. צלוי עד מדחום מוכנס לתוך החלק העבה ביותר של הירך רושם 175 ° F, צלי עם מיצי מחבת והוספת 1 מרק כוס ו 1 חמאה כף למחבת כל 45 דקות, על 1 שעה 45 דקות יותר.
להעביר את טורקיה מגש; לתת לעמוד 30 דקות (טמפרטורה פנימית יעלה 5 עד 10 מעלות).
מסננים את מיצי המחבת לתוך קערה; להקציף בבסיס הרוטב. ממיסים את שמורות 2 כפות חמאה עשב בסיר גדול כבד על חום בינוני; להוסיף את הקמח להקציף כל הזמן עד roux הוא חום זהוב, על 6 דקות. בהדרגה להוסיף את מיץ המחבת-תערובת בסיס רוטב; להגדיל את החום לטאטא כל הזמן עד רוטב מתעבה, שחין, והוא חלק. להפחית את החום בינוני; להרתיח בעדינות עד רוטב מצטמצם 4 1/2 כוסות, לטאטא לעתים קרובות, כ 10 דקות. מתבלים את הרוטב עם מלח ופלפל ומגישים עם תרנגול ההודו.
לעשות קדימה: בסיס רוטב יכול להיות מוכן 2 ימים קדימה. מגניב במקצת. מקררים חשופים עד קור, ואז מכסים ומקררים. לחמם מחדש לפני השימוש.