טורקיה-חמאת עשבים של טום קוליצ'יו מתוך "ספר הבישול האפיקורי".
תרנגול ההודו העשב של טום קוליקיו מ "ספר הבישול האפירי" עשוי להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 1236 קלוריות, 145 גרם חלבון ו 66 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %46 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 5 שעות. אם יש לך צוואר הודו ו/או כנפיים, מרק עוף, גזר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. נסו תרנגול ההודו של טום קוליקיו עם חמאת העשב., נקניק ניו אינגלנד, תפוח ומילוי חמוציות מיובשים מ 'ספר הבישול האפירי, ו הרב חמאה טורקיה (מתכונים דומים).
הוראות
1
הפוך בסיס רוטב: להמס את החמאה במחבת עמוקה גדולה כבדה על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוסיפים את צוואר טורקיה ו/או כנפיים וsauté עד חום עמוק, כ -15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צוואר טורקיה
שרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחים
3
מוסיף את הבצל, גזר, סלרי ו sauté עד ירקות הם חום עמוק, על 15 דקות.
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
4
מוסיפים את מרק 6 כוסות עוף ומביאים לרתיחה. להפחית את החום בינוני נמוך ומבשל חשף 45 דקות, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
שעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
5
יוצקים את בסיס הרוטב דרך מסננת להגדיר מעל כוס מדידה 4 כוס, לחיצה על מוצקים כדי לחלץ נוזל. במידת הצורך, להוסיף מספיק מרק עוף לבסיס רוטב כדי למדוד 4 כוסות.
מרכיבים שתצטרך
שעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אוויר
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
1
מערבבים 1/2 כוס חמאה וכל עשבי תיבול טחון בקערה קטנה; העונה חמאת עשבי תיבול עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מעבירים 2 כפות נדיבות לקערה קטנה אחרת ושמורה לרוטב; בואו לעמוד בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
הגדר מתלה במיקום הנמוך ביותר בתנור ולחמם מראש את התנור ל 218°. לשטוף את טורקיה מבפנים ומבחוץ; לטפוח יבש. החל בקצה הצוואר, להחליק את היד בין העור בשר השד כדי לשחרר את העור. לשפשף 4 כפות של חמאת עשב על בשר השד מתחת לעור.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
מים כדי לאפשר
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
4
מניחים את ההודו על מתלה להגדיר למחבת צלייה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דק
5
מפזרים את החלל הראשי בנדיבות עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
6
מניחים 4 כפות של חמאה פשוטה וכל ענפי עשב בחלל הראשי. הכנס את קצות הכנפיים תחת. לקשור את הרגליים יחד באופן רופף. לשפשף את 2 כפות הנותרים חמאת עשב על החלק החיצוני של טורקיה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
7
מפזרים את טורקיה בנדיבות עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
8
מניחים את ההודו בתנור וצולים 20 דקות. להפחית את טמפרטורת התנור ל 177°. צלי 30 דקות יותר, ואז לשפוך 1 מרק כוס מעל ולהוסיף 1 כף חמאה רגילה למחבת קלייה. צלי 30 דקות יותר; למרוח עם מיצי פאן, ואז לשפוך עוד 1 מרק כוס מעל ולהוסיף עוד 1 כף חמאה למחבת. כסו את תרנגול ההודו ברפיון בנייר כסף. צלוי עד מדחום מוכנס לתוך החלק העבה ביותר של הירך רושם 175 ° F, צלי עם מיצי מחבת והוספת 1 מרק כוס ו 1 חמאה כף למחבת כל 45 דקות, על 1 שעה 45 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דק
רוטב חם שמן שומשום
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
9
להעביר את טורקיה מגש; לתת לעמוד 30 דקות (טמפרטורה פנימית יעלה 5 עד 10 מעלות).
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
10
מסננים את מיצי המחבת לתוך קערה; להקציף בבסיס הרוטב. ממיסים את שמורות 2 כפות חמאה עשב בסיר גדול כבד על חום בינוני; להוסיף את הקמח להקציף כל הזמן עד roux הוא חום זהוב, על 6 דקות. בהדרגה להוסיף את מיץ המחבת-תערובת בסיס רוטב; להגדיל את החום לטאטא כל הזמן עד רוטב מתעבה, שחין, והוא חלק. להפחית את החום בינוני; להרתיח בעדינות עד רוטב מצטמצם 4 1/2 כוסות, לטאטא לעתים קרובות, כ 10 דקות. מתבלים את הרוטב עם מלח ופלפל ומגישים עם תרנגול ההודו.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
תלתלי שוקולד לבן לאפייה
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
גריסי פנינה לבנים
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
11
לעשות קדימה: בסיס רוטב יכול להיות מוכן 2 ימים קדימה. מגניב במקצת. מקררים חשופים עד קור, ואז מכסים ומקררים. לחמם מחדש לפני השימוש.