טלה וכתום טג'ין
טלה וכתום טג'ין עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה סביב 30 גרם חלבון 9 גרם של שומן, וסך הכל 360 קלוריות. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו כמון הקרקע, מרק עוף פחות נתרן, שיני שום, וכמה דברים אחרים כדי להפוך אותו היום. כדי להשתמש ב מקל הקינמון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת קינמון עם צ'יפס קינמון כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו טג'ין טלה, טג'ין טלה, ו טג'ין טלה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור הולנדי גדול מעל חום בינוני גבוה. מחבת עם ספריי בישול.
מוסיפים חצי כבש; מבשלים 5 דקות או עד שהכבש מושח.
הסר מהמחבת. חזור על הליך עם כבש שנותר.
מחממים שמן זית במחבת על חום בינוני-גבוה.
מוסיפים בצל, ומטוגנים במשך 7 דקות או עד מכרז.
מוסיפים את הג ' ינג ' ר ואת 6 המרכיבים הבאים (באמצעות מקל קינמון), ערבוב לשלב; לטגן 2 דקות. להחזיר כבש למחבת; מערבבים במרק ו 1/4 כפית מלח. מביאים לרתיחה; לכסות, להפחית את החום, ומבשלים 1 1/2 שעות, ערבוב מדי פעם. לחשוף ומבשלים 30 דקות, ערבוב לעתים קרובות. זרוק מקל קינמון.
מוסיפים חלקים כתומים ותאריכים, ערבוב בעדינות לשלב, ומבשלים 5 דקות.
מניחים 1/2 כוס קוסקוס לתוך כל אחד 6 קערות רדודות, העליון עם תערובת כבש 3/4 כוס.
מפזרים כל מנה עם 2 כפיות כוסברה ו 1 שקדים כפית.