טמלה חסילונים חריפים עם רוטב טומטילו צלוי וגבינת עיזים
Tamales שרימפס חריף עם רוטב Tomatillo קלוי וגבינת עז נטול גלוטן, ו pescatarian ומספק כ 24 מנות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 10 גרם חלבון 4 גרם של שומן, וסך הכל 113 קלוריות. אם יש לך כמון, מלח ופלפל, כוסברה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו -45 דקות. נסו Tamales חזיר עם Tomatillo קלוי-סלסה צ'ילה, גבינה עם גבינת עיזים, אספרגוס, פטריות וסלסה טומטילו קלויה, ו Tamales עוף עם Tomatillo-רוטב כוסברה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים tomatillos, בצל, שום, צ ' ילי ירוק במחבת צלייה ואופים בתנור f שחומם מראש 400 מעלות במשך 12 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות גרם בנגל מפוצל (צ'אנה דאל)
כמו פפיטאס
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דק
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מעבירים את הירקות הקלויים למעבד מזון יחד עם כל מיצים שנמצאים בתחתית המחבת.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
שרימפס מוקפץ, קלוף
3
מוסיפים את הכמון, המלח והכוסברה. דופק את התערובת עד בשילוב אבל עדיין עבה. אתה יכול להוסיף קצת מים או מרק אם התערובת עבה מדי. שמור חצי מהרוטב כדי לשרת עם tamales.
הנח את הקליפה שטוחה על צלחת עם הצד החלק למעלה ואת הקצה הצר פונה אליך.
7
מורחים שכבה דקה, אפילו של תערובת מאסה על פני השטח של הקליפה עם כף כי הוא טבול במים. מקפלים את הקצה הצר עד למרכז ואז לקפל את שני הצדדים יחד כדי לצרף את המילוי. המסא הדביק יצור חותם. לצבוט את החלק העליון רחב סגור.
שרימפס עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, ריזלינג, וסוביניון בלאן. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. יין אחד אתה יכול לנסות הוא סנטה Margherita פינו Grigio. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 26 דולר.