טראפלס אננס
טראפלס אננס יכול להיות רק מתאבן אתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, ומתכון צמחוני יש 44 קלוריות, 0 גר' של חלבון, ו 1g של שומן למנה. והוא יספק כ 50 מנות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם קוקוס בתקיפות, חלמונים ביצה, סוכר קונדיטור, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו טראפלס עוגת אננס במהופך, אננס Kesari-אננס Sheera-אננס Semolina Halwa-צעד אחר צעד, ו שעועית אפויה אננס ובשר בקר עם טבעות אננס מטוגנות (מתכונים דומים).
הוראות
בבלנדר או מעבד מזון מצויד להב מתכת, לעבד 1/4 כוס קוקוס עם 1/4 כוס סוכר.
הסר לקערה או שקית ziplock. תניח בצד.
תחתוך את האננס מהקליפה. השליכו את הליבה וחתכו את הבשר לחתיכות. פירה אננס בבלנדר או מעבד מזון.
להעביר את האננס פיורה לסיר בינוני.
מערבבים בכוס 1 קוקוס, סוכר 1/2 כוס, והסוכר של קונדיטור. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני. לבשל עד שכל הנוזל מתאדה, על 30-35 דקות, ערבוב לעתים קרובות כדי לוודא את התערובת היא לא השחמה על הקרקעית. אם התערובת מתחילה חום, חום נמוך מעט ומערבבים לעתים קרובות יותר. התערובת תהפוך צבע זהב כהה. כבה את החימום.
הסר 1/2 כוס של תערובת אננס ומערבבים אותו לתוך חלמונים ביצה כדי למזג אותם.
מוסיפים את החלמונים המזג לתוך הסיר. בחום בינוני-גבוה, להמשיך לבשל עד יבש מתרחק מן הצדדים של הסיר, על 5 דקות.
מניחים את הסיר במקפיא צמרמורת לחלוטין.
הסר את תערובת האננס מהמקפיא. באמצעות baller מלון זעיר או 1/4 כפית למדוד, לעשות כדורים.
רול קוקוס / סוכר כי היה מעורבב בשלב הראשון. אם הכמהין דביקות מדי כדי לגלגל, מניחים את התערובת בחזרה למקפיא במשך כמה דקות.
מניחים על דפי אפייה מרופדים בקלף ומניחים למקפיא. לאחר הקפאה, להסיר ולאחסן במיכל אטום בשכבות בודדות מופרדים על ידי נייר קלף. להחזיר כמהין למקפיא.
מגישים זכות מן המקפיא או במקום כוסות ממתקים נייר קטן או על מגש 10 דקות לפני ההגשה.
Reprinted with perfect from Passover by Design: Picture-Perfect Kosher by Design® Recipes for The Holiday by Susie Fishbein, (C) 2008 Mesorah Publications, Ltd.