קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 45 דק.
מנות18
ציון בריאות3
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםשתיהמשקאות
מגזין

טראפלס שוקולד גרנד מרנייה עם פיסטוקים

טראפלס שוקולד גרנד מרנייה עם פיסטוקים
טראפלס שוקולד גרנד מרנייה עם פיסטוקים דורשים כ -4 שעות ו-45 דקות מתחילתו ועד סופו. , מתכון זה מכסה 10% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 328 קלוריות , 7 גרם חלבון ו -25 גרם שומן . המתכון הזה משרת 18. גשו לסופר וקנו מלח, שמנת כבדה, שוקולד חצי מתוק ועוד מספר מצרכים להכין אותו היום. אדם אחד הכין את המתכון הזה והיה מכין אותו שוב. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן . רק כמה אנשים באמת אהבו את המשקה הזה. בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 30% . הציון הזה לא כל כך מצטיין. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם כמהין גרנד מרנייה פיסטוק , עוגת גבינה גרנד מרנייה שוקולד צ'יפס , וטורט גרנד מרנייה שוקולד ווניל .

הוראות

1
קוצצים את השוקולד ומכניסים לקערה חסינת חום. מביאים את השמנת הכבדה, החמאה והמלח לרתיחה בסיר על אש בינונית; יוצקים על השוקולד ומניחים לשבת עד להמסה מלאה, כ-10 דקות. מערבבים בעזרת מרית גומי או מקציפים עד לקבלת מרקם חלק. (אם יש צורך, יש לחמם במיקרוגל במרווחים של 20 שניות עד שהשוקולד נמס.)
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
טורפים פנימה את תמצית הווניל והגראנד מרנייה. מערבבים עד שהגנאש חלק ומבריק.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)
Grand MarnierGrand Marnier
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
3
יוצקים לתבנית אפייה רדודה ומקררים עד להתייצבות, לפחות 3 שעות או לילה.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
4
מגלגלים כפות מהגנאש ל-18 עד 24 כדורים, ואז מגלגלים בפיסטוקים קצוצים.
מרכיבים שתצטרך
3 עד 4 כוסות גלידת וניל3 עד 4 כוסות גלידת וניל
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
5
מעבירים לתבנית מרופדת בנייר אפייה, מכסים בניילון נצמד ומקררים עד להתייצבות, לפחות שעה או לילה. (כדי להכין אותם מראש, מגלגלים לכדורים אך לא מצפים; מכסים ומקפיאים עד שבועיים.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
6
הניחו בטמפרטורת החדר למשך 20 דקות לפני חשיפה, ואז גלגלו בציפוי.)
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
7
צילום של ג'וני מילר