קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות2
ציון בריאות44
מגזין

טרטר סלמון

טרטר סלמון
טרטר סלמון עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את אוסף המנה העיקרית שלך. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 428 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 22 גרם שומן. והוא יספק כ 2 מנות. 3 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. הכנת המנה לוקחת כ 20 דקות. אם יש לכם מלח כשר, cornichons, שוםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב גרידת לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות מרמלדה כתומות עם זיגוג גרידת תפוז כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, וזה אדיר. מתכונים דומים: רולו דה סלמון Ahumado Con סלסה טרטר Y Lentejas (רול סלמון מעושן עם רוטב טרטר ועדשים), טרטר סלמון, ו טרטר סלמון.

הוראות

1
ציוד מיוחד: 3 אינץ טבעת עובש
2
מערבבים את הסלמון, עירית, cornichons, שמיר, חרדל, בצל וגרידת לימון בקערה בינונית ועונה עם מלח. צ ' יל עד מוכן לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
GherkinsGherkins
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
ענפי שמיר טריים שנקטפוענפי שמיר טריים שנקטפו
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מחממים מחבת גריל לחום בינוני-גבוה. לשפשף את פרוסות באגט עם השום, ולאחר מכן טפטוף עם שמן זית מתבלים עם מלח. גריל את הלחם עד קלוי מעט חרוך.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
בגטבגט
שום גויה®שום גויה®
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
4
בזהירות להתלבש ארוגולה עם שמן זית מתבלים עם מלח.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
5
מלא את עובש הטבעת עם טרטר, ולאחר מכן להסיר את התבנית.
6
מקשטים עם ארוגולה לבוש על גבי ומגישים עם קרוסטיני.
מרכיבים שתצטרך
קרוסטיניקרוסטיני
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות שרדונה אחוזת רושיולי. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 42 דולר לבקבוק.
שרדונה אחוזת רושיולי
שרדונה אחוזת רושיולי
יין זה הוא דוגמה מצוינת למאפיינים הייחודיים של רכוש רושיולי ועמק הנהר הרוסי. ניחוחות של תפוח בשל, פירות טרופיים, אגוזי לוז ומגע של תבלין משתלבים עם טעמי התפוח העשירים וחומציות חדה.