המתכון סלמון Gravlax טרטר על פרוסות תפוחי אדמה פריך יכול לספק את התשוקה הסקנדינבית שלך בערך 45 דקות. והוא יספק כ 40 מנות. מנה אחת מכילה 66 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך תפוחי אדמה עגולים, גרגרי ערער, תרופה גרבלקס, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, עם כפית ציון של 55% המנה הזאת די טובה. נסו סלמון Gravlax, סלמון Gravlax, ו כיצד להפוך סלמון Gravlax (מתכונים דומים).
הוראות
1
מערבבים את כל החומרים יחד בקערה קטנה. אתה יכול לעשות את התרופה מראש וזה ישמור, מאוחסן בצנצנת אטומה מאור השמש, עד 6 חודשים.
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
1
בקערה בינונית, מערבבים את הסלמון עם 2 כפות של תרופת גראבלקס ולאחר מכן מוסיפים את שמן הזית, עירית חתוכה, גרידה כתומה ופלפל. מכסים ומקררים בין לילה, או לפחות 6 שעות.
מרכיבים שתצטרך
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
סטייקים של ניו יורק
Gravlax
(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
מיונז, ועוד, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מגישים עם פיזור של שמיר טחון טרי על פרוסת תפוחי אדמה פריך או פרוסת מלפפון אנגלית.
מרכיבים שתצטרך
מלפפון אנגלי
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
ענפי שמיר טריים שנקטפו
3
שים עוד קצת שמיר טחון על הצלחת או המגש שבהם אתה משתמש כדי להעביר את המתאבנים — ואז פרוסות תפוחי האדמה הפריך לא יחליקו מסביב והמלפפון יהיה קל יותר להרים.
מרכיבים שתצטרך
ענפי שמיר שנקטפו
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
ענפי שמיר טריים שנקטפו
1
מניחים מתלה בשליש העליון של התנור מחממים עד 350 ° F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מסדרים את תפוחי האדמה בשכבה אחת על תבנית אפייה; מברישים כל פרוסה בשמן, ואז הופכים אותם ומברישים את הצד השני.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
דַק-
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
3
מפזרים מלח ופלפל ואופים במשך 10 דקות, ולאחר מכן פונים פרוסות ואופים במשך 5 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4
הסר את כל פרוסות הפריך עם מרית ולהמשיך לבשל כל פרוסות שנראות כאילו הם צריכים עוד זמן. מגניב על מתלה, ולאחר מכן להשתמש באופן מיידי או לאחסן במיכל אטום עד 2 ימים.
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יקב טיילר סנטה ברברה שרדונה מחוז עם 4.1 מתוך 5 דירוג כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 30 דולר לבקבוק.