טריאקי מקרל עם סלט מלפפון חריף
המתכון טריאקי מקרל עם סלט מלפפון חמוץ יכול להתבצע בעוד כ-20 דקות. מתאים ל-2 מנות. מנה אחת מכילה 500 קלוריות, 41 גר' של חלבון, ו 14 גרם שומן. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. 5 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. מתכון זה אופייני למטבח היפני. גשו לסופר וקנו בצלים אביביים, סוכר, מלפפון ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. מקרל עם סלט מלפפון, מקרל מעושן, מלפפון וסלט תפוחי אדמה עם רוטב חרדל, ו סלט מלפפון חריף דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
שים את המקרל לתוך צלחת רדודה, להתיז על המרינדה ולפזר עם חצי בצל האביב. תניח בצד.
שים את האורז לתוך מחבת, לכסות עם קצה האצבע של מים, מתבלים עם מלח, ואז להביא לרתיחה. להנמיך חום, מערבבים, ואז לכסות ומבשלים במשך 10 דקות עד שכל המים נעלם. תוריד את החום, לכסות ולהשאיר קיטור במשך 5 דקות.
מערבבים את המלפפון עם הבצלים הנותרים,עלי תרד ונבטים. מערבבים יחד את הסוכר והחומץ עם כמה תיבול. הרם את הדג מתוך המרינדה ולשים על 2 צלחות.
טפטוף עם יותר מרינדה מן המנה, אם אתה רוצה. כף האורז לצד, ואז לזרוק את הסלט עם הרוטב לשרת.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ורוד נוצץ, Viognier
מקרל ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, רוזה נוצץ, ויוניה. דג שמן בטעם חריף, כמו מקרל, משתייך היטב ליינות הלבנים הפריכים האלה ויין מבעבע, אפילו רוזה. הפינו גריג ' יו אספרטו עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 10 דולר לבקבוק.
![אספרטו פינו גריג ' יו.]()
אספרטו פינו גריג ' יו.
צבע קש מבריק עם השתקפויות של זהב. פריך ונקי עם אף עדין של פרח כתום ורד בר עם משמש, אפרסק לבן קליפת תפוז. פריך, יבש ומובנה היטב עם תפוח זהוב והדרים.מגוון להפליא. מצוין כאפרטיב וההשלמה המושלמת למתאבנים קלים, סלטים, עוף בגריל ופירות ים טריים. תהנה מקורר היטב.