יהלומים פטל שקדים
יהלומים פטל שקדים הוא צמחוני מתאבנים. מנה זו מכילה כ 3 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 218 קלוריות. והוא יספק כ 16 מנות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך מלח, שקדים, ריבת פטל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. מתכונים דומים: עוגות שקדים עם זיגוג פטל, מרנג שוויצרי, ועוגות שקדים מוערמים, יהלומים משולשים אגוז, ו יהלומים מסוכרים.
הוראות
בסיר, להמס חמאה על אש נמוכה.
הסר מהחום ולהוסיף 1 שבבי כוס.
בואו לעמוד, בלי לערבב, כדי לרכך את הצ ' יפס.
בקערה, להכות ביצים עד קצף.
מוסיפים סוכר; לנצח עד מעובה בצבע לימון. מקציפים בתערובת שבב ותמצית.
מערבבים קמח ומלח; מוסיפים בהדרגה לתערובת מוקצפת.
מורחים חצי הבלילה לתוך משומן 9-in. תבנית אפייה מרובעת.
אופים ב 325° במשך 17-20 דקות או עד חום זהוב.
מורחים ריבת פטל על קרום חם. מערבבים שבבי וניל הנותרים לתוך הבלילה הנותרת. כפית על שכבת פטל.
אופים במשך 20-23 דקות או עד קיסם יוצא נקי. מגניב על מתלה חוט לפני חיתוך.