יוגורט Panna קוטה
ייתכן שיוגורט פאנה קוטה הוא הקינוח שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 289 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 24 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. גשו לסופר וקנו קרם, קליפת תפוז, יוגורט ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו יוגורט Panna קוטה, יוגורט וניל Panna קוטה, ו יוגורט יווני פאנה קוטה (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה קטנה, מפזרים ג ' לטין מעל 1/4 כוס שמנת.
בואו לעמוד, בלי לערבב, עד ג ' לטין הוא רך, על 10 דקות.
בינתיים, יוצקים הנותרים 1 3/4 כוסות שמנת לתוך מחבת 1-2 ליטר מעל חום בינוני. לגרד זרעים שעועית וניל לתוך שמנת, ולאחר מכן להוסיף את השעועית (אם באמצעות תמצית וניל, להוסיף אחרי יוגורט, להלן), סוכר, קליפת תפוז; מערבבים עד הסוכר הוא מומס תערובת הוא רותח.
מוסיפים תערובת ג 'לטין ומערבבים עד ג' לטין הוא מומס לחלוטין.
הסר שעועית וניל קליפת תפוז ולתת מגניב 10 דקות.
מוסיפים יוגורט (ותמצית וניל, אם משתמשים) ומערבבים עד מעורבב היטב.
מברשת קלה עובש צינור 4 כוס (או שמונה 1/2 כוס תבניות) עם שמן; לשפוך תערובת קרם לתוך עובש. כיסוי וצינה עד סט, 8 שעות או עד 2 ימים.
ממש לפני ההגשה, unmold: בעדינות להפעיל סכין בין קוטה פאנה הצדדים של עובש כדי לשחרר. הפוך צלחת על פני עובש, מחזיק צלחת ועובש יחד, להתהפך; להרים עובש. אם panna קוטה לא להחליק בקלות, לטבול עובש רק מתחת לשוליים במים חמים במשך כ 2 שניות; להרים, תחתית יבשה של עובש, וחזור להפוך על צלחת.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
איטלקית ניתן לזווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות Castellani קיאנטי Annata. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 14 דולר לבקבוק.
![Castellani Chianti Annata]()
Castellani Chianti Annata
בצבע אדום אודם בהיר. האף הוא אינטנסיבי ופירותי עם ניחוח סגול רמז קל של דובדבנים דומדמניות אדומות. החיך יבש ומאוזן, טאני קל אשר הופך רכות קטיפתי.זוגות היטב עם פסטות טעימות מנות פסטה מתובל. אידיאלי עם צלי, סטייקים, ועגל בגריל.תערובת: 90% Sangiovese, 10% Ciliegiolo