קושימומחה
מוכן ב1 ש, 45 דק.
מנות4
ציון בריאות100
מגזין

יוקטן במרינדה הליבוט בגריל עלים בננה עם אננס כתום אננס

יוקטן במרינדה הליבוט בגריל עלים בננה עם אננס כתום אננס
יוקטן במרינדה הליבוט בגריל עלים בננה עם אננס כתום אננס יכול להיות רק ללא גלוטן, ללא חלב, פליאוליתית וראשונית מתכון שחיפשת. מנה אחת מכילה 534 קלוריות, 46 גרם חלבון, ו 19 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 46% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 4. זה מושלם עבור הרביעי ביולי. אם יש לכם בצל ירוק, אננס, מיץ לימון וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. זה עובד היטב כמנה עיקרית. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון נהדר של 84%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: הליבוט קלוי עם תענוג בננה-תפוז, סלמון בגריל בעלי ענבים עם עגבניות צימוק עגבניות, ו הליבוט בגריל עם שלושה פלפל.

הוראות

1
גריל חום גבוה.
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
2
מקציפים יחד מיצים, שמן ואבקות צ ' ילי בתבנית אפייה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
זיתים, חתוכים לרבעיםזיתים, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
3
מוסיפים את הליבוט והופכים למעיל. מריחים במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
הליבוטהליבוט
4
מוציאים את עלי הבננה מהמים ומנערים עודפי מים.
מרכיבים שתצטרך
עלי בננהעלי בננה
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
5
מניחים את העלים על משטח שטוח.
6
מוציאים את הליבוט מהמרינדה, מתבלים במלח ופלפל, ומניחים 1 פילה במרכז כל עלה. עוטפים את עלה הבננה באופן רופף סביב כל פילה.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
עלי בננהעלי בננה
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
הליבוטהליבוט
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
7
מניחים את החבילות שטוחות על הגריל, סוגרים את המכסה ומבשלים 8 עד 10 דקות או עד שהם פשוט מבושלים. מוציאים בזהירות מהגריל ומגישים את הדג בעלה הבננה, אם רוצים.
מרכיבים שתצטרך
עלי בננהעלי בננה
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
8
מגישים דגים עם התענוג התפוז-אננס.
מרכיבים שתצטרך
דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
9
הקציפו יחד את מיץ הליים, מיץ התפוזים, צ ' ילה דה ארבול, הדבש והשמן בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
צלעות חזיר, חתוכות למחצה דקצלעות חזיר, חתוכות למחצה דק
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
זיתים, חתוכים לרבעיםזיתים, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
10
מוסיפים את שאר החומרים ומערבבים לאיחוד. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
11
הניחו לשבת בטמפרטורת החדר לפחות 30 דקות לפני ההגשה.

יין מומלץ: פינו נואר, פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner

פינו נואר, פינו גריגיו וגרואנר וולטלינר הם בחירות נהדרות עבור הליבוט. דגים מגוונים כמו יין, ולכן קשה לבחור יינות שמתאימים לכל דג. יין לבן פריך, כמו פינו גריג ' יו או גרזדנר וולטינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים וטעמים מאוד כמו סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כמו פינו נואר. הקשת סונומה פינו נואר עם 4.4 מתוך 5 כוכבים דירוג נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
קשת סונומה פינו נואר
קשת סונומה פינו נואר
מיושן באלון צרפתי, לפינו נואר זה צבע נופך יפהפה עם ניחוחות של דובדבן בינג, פטל אדום, תבלין אפייה ותווי וניל עדינים. הוא מציג רכות שופעת על החיך יחד עם טעמים של פירות אדומים וכחולים מרוכזים, עם ליבה של דובדבן ופטל כהה עם סגול סגול סגול. בעל גוף בינוני עם חומציות מאוזנת המרימה את הטעמים.