קושימומחה
מוכן ב1 ש, 45 דק.
מנות4
ציון בריאות100
מגזין

יוקטן במרינדה הליבוט בגריל עלים בננה עם אננס כתום אננס

יוקטן במרינדה הליבוט בגריל עלים בננה עם אננס כתום אננס
יוקטן במרינדה הליבוט בגריל עלים בננה עם אננס כתום אננס יכול להיות רק ללא גלוטן, ללא חלב, פליאוליתית וראשונית מתכון שחיפשת. מנה אחת מכילה 534 קלוריות, 46 גרם חלבון, ו 19 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 46% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 4. זה מושלם עבור הרביעי ביולי. אם יש לכם בצל ירוק, אננס, מיץ לימון וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. זה עובד היטב כמנה עיקרית. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון נהדר של 84%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: הליבוט קלוי עם תענוג בננה-תפוז, סלמון בגריל בעלי ענבים עם עגבניות צימוק עגבניות, ו הליבוט בגריל עם שלושה פלפל.

הוראות

1
גריל חום גבוה.
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
2
מקציפים יחד מיצים, שמן ואבקות צ ' ילי בתבנית אפייה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
6 עגבניות, קלופות וקצוצות6 עגבניות, קלופות וקצוצות
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
3
מוסיפים את הליבוט והופכים למעיל. מריחים במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
הליבוטהליבוט
4
מוציאים את עלי הבננה מהמים ומנערים עודפי מים.
מרכיבים שתצטרך
עלי בננהעלי בננה
סוכר אדום גססוכר אדום גס
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
5
מניחים את העלים על משטח שטוח.
6
מוציאים את הליבוט מהמרינדה, מתבלים במלח ופלפל, ומניחים 1 פילה במרכז כל עלה. עוטפים את עלה הבננה באופן רופף סביב כל פילה.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
עלי בננהעלי בננה
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
הליבוטהליבוט
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
7
מניחים את החבילות שטוחות על הגריל, סוגרים את המכסה ומבשלים 8 עד 10 דקות או עד שהם פשוט מבושלים. מוציאים בזהירות מהגריל ומגישים את הדג בעלה הבננה, אם רוצים.
מרכיבים שתצטרך
עלי בננהעלי בננה
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
8
מגישים דגים עם התענוג התפוז-אננס.
מרכיבים שתצטרך
דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
9
הקציפו יחד את מיץ הליים, מיץ התפוזים, צ ' ילה דה ארבול, הדבש והשמן בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
כגון קנאת מלאךכגון קנאת מלאך
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
10
מוסיפים את שאר החומרים ומערבבים לאיחוד. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
11
הניחו לשבת בטמפרטורת החדר לפחות 30 דקות לפני ההגשה.

מרכיבים

23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'רוטב עגבניות hunt's®-ללא תוספת מלחרוטב עגבניות hunt's®-ללא תוספת מלח1אוראו ממולאים כפוליםאבקת צ'ילי דה arbolאבקת צ'ילי דה arbol2חתיכות טופי הית' בראבקת צ'ילי דה arbolאבקת צ'ילי דה arbol4עלי בננה, ספוגים במים למשך 30 דקות לפחותעלי בננה, ספוגים במים למשך 30 דקות לפחות4חתיכות טופי הית' בראבקת צ'ילי pasillaאבקת צ'ילי pasilla33 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'עלי נענע טריים קצוציםעלי נענע טריים קצוצים3בצל ירוק, פרוס דקבצל ירוק, פרוס דק907דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.פילה הליבוט, עורפילה הליבוט, עור2חתיכות טופי הית' בר1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים2ליים, juicedליים, juiced591 לב מפאלדי טרי אם אפשרמיץ לימון טרימיץ לימון טרי1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרמיץ ליים טרימיץ ליים טרי23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'שמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה3551 לב מפאלדי טרי אם אפשרמיץ תפוזים טרימיץ תפוזים טרי23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'מיץ תפוזים סחוט טרימיץ תפוזים סחוט טרי2תפוזים, קלופים ומפולחיםתפוזים, קלופים ומפולחים1אננס בשל, קלוף, ליבה וחתוך לקוביות קטנותאננס בשל, קלוף, ליבה וחתוך לקוביות קטנות4שרימפס וורידיםמלח ופלפל טחון טרימלח ופלפל טחון טרי

יין מומלץ: פינו נואר, פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner

פינו נואר, פינו גריגיו וגרואנר וולטלינר הם בחירות נהדרות עבור הליבוט. דגים מגוונים כמו יין, ולכן קשה לבחור יינות שמתאימים לכל דג. יין לבן פריך, כמו פינו גריג ' יו או גרזדנר וולטינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים וטעמים מאוד כמו סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כמו פינו נואר. הקשת סונומה פינו נואר עם 4.4 מתוך 5 כוכבים דירוג נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
קשת סונומה פינו נואר
קשת סונומה פינו נואר
מיושן באלון צרפתי, לפינו נואר זה צבע נופך יפהפה עם ניחוחות של דובדבן בינג, פטל אדום, תבלין אפייה ותווי וניל עדינים. הוא מציג רכות שופעת על החיך יחד עם טעמים של פירות אדומים וכחולים מרוכזים, עם ליבה של דובדבן ופטל כהה עם סגול סגול סגול. בעל גוף בינוני עם חומציות מאוזנת המרימה את הטעמים.