כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. מתכונים דומים: חזה בריסקט בטעם יין, יין אדום-בריסקט, ו יין אדום ועטין כתום.
הוראות
1
מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מפזרים את כל הצדדים של חתיכות חזה בקר עם מלח ופלפל. לבשל חזה בקר, בקבוצות, בשמן חם בתנור הולנדי עמיד מעל חום בינוני גבוה עד השחמה מכל הצדדים (כ 15 דקות).
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
3
העברה לצלחת, שמירה על טפטוף בתנור הולנדי.
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
4
מוסיפים בצל לבן וצלצלי שאלוט לטפטופים חמים בתנור ההולנדי ומפזרים סוכר. מבשלים מעל חום בינוני, ערבוב לעתים קרובות, 25 דקות או עד בצל רך וקרמל. מערבבים ביין, 1 כפית. רוזמרין, ועטין. למעלה עם בצל cipollini; כיסוי.
מרכיבים שתצטרך
בצל צ ' יפוליני
בצל לבן
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
שמנת מתוקה נוספת
טורטיות קמח טריות, להגשה
מיץ לימון, אופציונלי
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
5
אופים ב 350 במשך 4 שעות או עד בריסקט הוא מכרז.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
הסר מהתנור, ולתת לעמוד, מכוסה, 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
7
העברת בריסקט ללוח חיתוך ובצל לקערה גדולה, הזמנת נוזל בתנור ההולנדי. מכסים חזה עוף ובצל באופן רופף עם רדיד אלומיניום.
מביאים נוזל שמורות לרתיחה על חום גבוה, ערבוב לעתים קרובות; להרתיח, ערבוב לעתים קרובות, 10 דקות או עד הנוזל מצטמצם בחצי. מערבבים בצל מבושל ונותר 1/2 כפית. רוזמרי.
מרכיבים שתצטרך
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
טורטיות קמח טריות, להגשה
9
חותכים חזה בקר על פני התבואה לפרוסות עבות.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה