ירך חזיר מבושל בבירה
ירך חזיר מבושל בבירה יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון hor d ' oeuvre שלך. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 753 קלוריות, 65 גרם חלבון ו 51 גרם של שומן למנה. מתאים ל-30 מנות. זה מושלם עבור יום האב. זמן הכנת המתכון כ 8 שעות ו-15 דקות. גשו לסופר וקנו בירה, אננס, נקניק ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . מתכונים דומים: בירה במרינדה סטייק T-Bone, בצל מטוגן ופטריות, מעוטר בביצה מטוגנת, נקניקיות מבושלות בבירה, ו תבשיל זנב שור (מבושל בבירה!).
הוראות
מחממים תנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C). גריז 18 ליטר מחבת צלייה.
מניחים את החזיר, עם הצד השמנמן למעלה, בצולה. השתמש קיסמים כדי לאבטח טבעות אננס על החזיר.
מניחים מכסה על מחבת צלייה.
אופים 6 עד 8 שעות, או עד מבושל דרך.
הסר את טבעות אננס ולתת לשבת 15 דקות לפני חיתוך.