ירך ממולא ירקות של עגל עם לחמניות מתוקות
ירך ממולא ירקות של עגל עם לחמניות מתוקות עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את תיבת המתכון המנה העיקרית שלך. מנה אחת מכילה 741 קלוריות, 85 גרם חלבון ו 36 גרם שומן. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %42 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לכו לחנות, קחו שרי טורקי, או שרי יבש, 2 סלרי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 19 שעות. מתכונים דומים: ירך ממולא ירקות של עגל עם לחמניות מתוקות, ממולא Sweetbreads, ו בשר עגל צלוי.
הוראות
משרים לחמניות מתוקות בקערה גדולה של קרח ומים קרים במקרר, מחליפים מים מדי פעם (2 או 3 פעמים), לפחות 8 שעות.
מסננים sweetbreads ולהעביר לסיר כבד 4 ליטר. מכסים במים קרים על ידי 1 אינץ ' ומוסיפים 1 כף מלח. מביאים לרתיחה, ואז להפחית את החום ומבשלים, חשוף, עד sweetbreads שמנמן להרגיש מעט מוצק למגע, על 3 דקות.
מסננים במסננת ומעבירים לקערה של מים קרים כדי להפסיק לבשל.
חותכים משם כל שומן ולמשוך משם כמה שיותר קרום ורקמת חיבור ככל האפשר עם סכין קילוף קטן מבלי לשבור את sweetbreads.
מסדרים לחמים בשכבה 1 בתבנית אפייה, ואז מכסים בניילון נצמד ומעלה עם צלחת אפייה אחרת או צלחת המחזיקה משקולות. Chill sweetbreads, משוקלל, לפחות 8 שעות.
בעוד sweetbreads לצנן, blanch פיסטוקים בסיר קטן של מים רותחים 1 דקה, ולאחר מכן לנקז לקלף.
לחמים יבשים ומתבלים במלח ופלפל.
שמן חום ו 2 כפות חמאה במחבת עמוקה 12 אינץ ' על חום גבוה בינוני עד הקצף שוככת, ואז sauté מחצית sweetbreads, מתהפך פעם אחת, עד חום זהוב, על 4 דקות בסך הכל, ולהעביר צלחת.
הוסף 1 כף חמאה למחבת ו sauté הנותרים sweetbreads באותו אופן, העברה לצלחת.
מוסיפים 2 כפות הנותרים חמאה למחבת, ולאחר מכן להפחית את החום בינוני לבשל pancetta, ערבוב מדי פעם, עד תחילת חום, 2 עד 3 דקות.
מוסיפים בצל, גזר, סלרי, שום, עלה דפנה ותימין, ואז להפחית את החום נמוך בינוני ומבשלים, ערבוב, עד ירקות מתרככים, 3 עד 5 דקות.
מוסיפים שרי ומביאים לרתיחה, ואז מוסיפים דמי-גלייס, מים, 1/2 כפית מלח, 1/4 כפית פלפל, פיסטוקים, וקמחים וחוזרים לרתיחה. להפחית את החום נמוך, ואז לכסות את פני השטח של תערובת עם סיבוב חמאה של נייר קלף (בצד החמאה למטה) ומבשלים לחמניות, מחבת מכוסה חלקית עם מכסה, עד המשרד אבל עדיין קפיצי למגע, 15 עד 20 דקות.
העברת sweetbreads עם כפית מחוררת לקערה, וכאשר מגניב מספיק כדי להתמודד,להתפרק לחתיכות 1 - ל 1 1/2 אינץ'. מצקת בישול נוזל דרך מסננת לתוך קערה, השלכת עלה דפנה ותימין, ושמורה. להזמין ירקות בקערה אחרת לרוטב ומילוי.
מבשלים תרד בסיר גדול של מים מלוחים רותחים, חשוף, עד נבול, כ -20 שניות, ולאחר מכן לנקז במסננת.
העברת תרד לקערה של מים קרים כדי להפסיק לבשל ולנקז שוב, לסחוט חופנים של תרד כדי להסיר נוזל עודף. קוצצים תרד ומערבבים לירקות שמורים יחד עם 1/4 כפית מלח, 1/4 כפית פלפל, ו 1/8 כפית אגוז מוסקט.
לשים מתלה תנור בעמדה באמצע ולחמם תנור ל 204°.
לעשות חור למילוי שפועל לאורך דרך עגל: החל באמצע 1 קצה של צלי, להכניס סכין דק ארוך וחדה לאורך למרכז, ולאחר מכן לחזור בקצה הנגדי של ירך כדי להשלים חתך פועל באמצע. פתח חתך עם האצבעות שלך, עובד משני הקצוות, כדי ליצור פתיחה 1 1/2 אינץ ' רחב. לארוז ירך עם כל אבל 2 כפות מלית ירקות, דוחף משני הקצוות לכיוון המרכז.
לקשור צלי עגל עם חוט מטבח במרווחים 1 אינץ לאורך כל אורך של צלי. עגל לטפוח יבש העונה בנדיבות עם מלח ופלפל.
שמן חום במחבת כבדה 12 אינץ ' ovenproof מעל חום גבוה עד רק עישון, אז עגל חום, פונה עם מלקחיים, על 5 דקות.
העברת מחבת לתנור ועגל צלוי עד מדחום מוכנס באלכסון 2 אינץ ' לתוך בשר (לא לגעת מלית) רושם 66°, 45 עד 50 דקות עבור עגל; כ 40 דקות עבור בשר חזיר.
להעביר צלי עם מלקחיים למגש ולתת לעמוד 20 דקות.
שומן דל שומן מלחם מתוק בישול נוזלי ולהביא נוזל לרתיחה בסיר 2 1/2 ליטר כבד. מערבבים הנותרים 2 כפות ירקות, נשאר 1/4 כפית מלח, נשאר 1/4 כפית פלפל, ונותר 1/4 כפית אגוז מוסקט.
להוסיף לחמניות מתוקות יחד עם כל מיצי עגל שהצטברו על מגש ומבשלים עד רק מחומם דרך.
הסר מהחום ולשמור חם, מכוסה.
להשליך מחרוזת, ואז לחתוך עגל לפרוסות בעובי 1 אינץ ' ומגישים עם sweetbreads ורוטב קצת.
לחמים יכולים להיות ספוגים בקרח ומים קרים במקרר עד 24 שעות. שקדי סוכר משוקללים יכולים להצטנן עד 24 שעות. בשר עגל יכול להיות ממולא 1 יום קדימה ומקורר, מכוסה. להביא לטמפרטורת החדר לפני הצלייה. (Chill sweetbreads, בישול נוזלי, והירקות הנותרים בנפרד.)