קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות32
ציון בריאות22
מגזין

כבד אווז עם מחית תמרים ורימון

כבד אווז עם מחית תמרים ורימון
צריך מתאבן חלב חינם? כבד אווז עם פירה תאריך ורימון יכול להיות מתכון נהדר לנסות. מתאים ל-32 מנות. מנה זו מכילה סביב 2 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 95 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. אם יש לך חלות, תמרים medjool, מולסה רימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. עם כפית ציון של 26% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. מתכונים דומים: כבד אווז עם מחית תמרים ורימון, כבד אווז חרוך במחבת עם פירה הדר מתובל, ו כבד אווז צרוב עם כופתאות מרק כבד אווז.

הוראות

1
משרים תאריכים במים רותחים-חמים (1/2 כוס) בקערה 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תאריכיםתאריכים
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
תאריכי העברה עם כפית מחוררת למעבד מזון מיני או בלנדר יחד עם 1 כף השריית נוזל.
מרכיבים שתצטרך
תאריכיםתאריכים
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
3
מוסיפים מולסה רימונים ופרה עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
מולסה רימוניםמולסה רימונים
4
מטאטא Preheat.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)
5
חותכים מספיק פרוסות 1/4 אינץ 'עבה מbrioche לחתוך לסך של 32 (1 1/2 אינץ') ריבועים (ללא קרום).
מרכיבים שתצטרך
בריושבריוש
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
6
ריבועי בריוש ברוילס על תבנית אפייה 4 עד 5 אינץ ' מחום, פונה פעם אחת, עד זהב חיוור, על 1 1/2 דקות בסך הכל. (Watch בזהירות; brioche טוסטים במהירות.)
מרכיבים שתצטרך
בריושבריוש
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
7
לטבול סכין חיתוך חדה במים חמים, ולאחר מכן לייבש אותו וחצי כבד אווז לאורך.
מרכיבים שתצטרך
כבד אווזכבד אווז
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
8
חותכים כל חצי לרוחב לתוך 16 פרוסות (32 בסך הכל), טבילה וייבוש סכין לאחר כל חתך. שים כל פרוסה כמו לחתוך על גבי טוסט בריוש, ואז העליון עם מנה קטנה של פירה תאריך וכמה זרעי רימון.
מרכיבים שתצטרך
זרעי רימוןזרעי רימון
בריושבריוש
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
תאריכיםתאריכים
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
1
* בריוש ניתן לחתוך (אבל לא קלוי) 1 יום קדימה ושמר במיכל אטום בטמפרטורת החדר.* Purée תאריך יכול להתבצע 3 ימים קדימה ומקורר, מכוסה. הביאו לטמפרטורת החדר לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
בריושבריוש
תאריכיםתאריכים