כבש באביב עם ארטישוקים לתינוק בגריל - מר שעועית
גשו לסופר וקנו שום אביבי, רוזמרין, פריזה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ברוזמרין אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פיצת קינוח פטל עם רוזמרין ופקאנים מסוכרים כקינוח. וזה מעולה. נסו צלעות כבש בגריל עם פירה ארטישוק, ארטישוק תינוק פריך זית Cerignolan, ארטישוק תינוק קלוי עם סלסה באביב, ו כבש לימון שנקס עם ארטישוק תינוק (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להפוך את השעועית, להשרות את השעועית המיובשת במים כדי לכסות במשך 4 שעות.
בסיר גדול, לשלב 8 כוסות מים עם שעועית, חצי לימון, שום, טימין, ומלח. מביאים לרתיחה ומבשלים 45 עד 50 דקות, או עד אל דנטה.
כדי להכין את הטלה, לשלב את שמן הזית, רוזמרין, ושום בצלחת רדודה; להוסיף את הטלה tenderloins, ו לרבד במשך 3 עד 6 שעות, תלוי כמה זמן יש לך וכמה טעם אתה רוצה את הבשר לספוג.
כדי להפוך את השעועית, להשרות את השעועית המיובשת במים כדי לכסות במשך 4 שעות.
כדי להפוך את הסלט, מעל להבה פתוחה, לצלות את פלפל עד שכל הצדדים חרוכים כראוי, אבל לא נשרף לחלוטין.
מניחים את הפלפל בקערה ומכסים בניילון נצמד במשך 5 דקות. (זה יהיה קיטור הפלפל, מה שהופך אותו קל יותר להסיר את העור.)
הסר את העור ואת הזרעים מן הפלפל, ואז julienne ולהניח בצד.
מביאים סיר של מים מלוחים לרתיחה על הכיריים. מקלפים את עלי הארטישוק החיצוניים עד שמגיעים לשכבה שבה הם כמעט צהובים. בלאנש את הארטישוקים במשך 7 דקות, ואז לתת להם להתקרר קצת לפני חיתוך כל אחד לשניים. מעיל אותם עם שמן זית כתית נוספת ומתבלים עם מלח ופלפל.
מחממים את הגריל לגובה בינוני.
הסר את הטלה מן המרינדה, הסרת כל חתיכות של שום או רוזמרין כי הם יישרפו על הגריל. מתבלים את הטלה במלח ופלפל. גריל הטלה במשך 4 עד 5 דקות, או עד בינוני נדיר, הופך אותם כמה פעמים. גריל ארטישוקים באותו זמן, הופך אותם כמה פעמים, עד שאתה מקבל סימני גריל על כל הצדדים, על 3 דקות.
תן לכבש לנוח 2 עד 3 דקות, ואז לחתוך.
מניחים את השעועית, פרוסות פלפל, פריזה, ארטישוק בקערה עם טפנד. לזרוק בעדינות מתבלים עם מלח ופלפל.
מניחים את הטלה פרוס על גבי ומגישים.
ספר, באמצעות מסד הנתונים תזונה USDA
מיקס הירוקים. בשיתוף פעולה עם אחותו וגיסו, לסלי ודייוויד סילברגליד, השיקו הצוות את המסעדה הירוקה ביותר באזור סן פרנסיסקו בשנת 200
Mixt התרחבה מאז למקומות רבים ברחבי הארץ תוך שמירה על הגישה העזה שלה סלטים, שמירה על פרקטיקות עסקיות אקולוגיות קוליות, ושמירה על המנדט המקורי שלה של קיימות סביבתית. בסיס הבית של סנונית הוא בסן פרנסיסקו.