קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות4
ציון בריאות100
מגזין

כבש צלוי כתום יווני

כבש צלוי כתום יווני
כבש צלוי כתום יווני יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, ואת כל 30 מתכון יש 701 קלוריות, 59 גרם חלבון ו 21 גרם של שומן למנה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. זה יהיה להיט בחג הפסחא שלך. אם יש לך אורגנו, מיץ תפוזים, תפוחי אדמה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. . עם כפית ציון של 90% המנה הזו מעולה. מתכונים דומים: כבש צלוי יווני, כבש צלוי בסגנון יווני, ו בסגנון יווני צלוי רגל של כבש עם תפוחי אדמה קלויים לימון.

הוראות

1
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
2
בקערה גדולה, להקציף יחד את מיץ התפוזים, חרדל, שמן זית, אורגנו, מלח ופלפל. מערבבים את תפוחי האדמה לתוך הקערה כדי מעיל עם תערובת מיץ תפוזים.
מרכיבים שתצטרך
אבקת ג'לטין חמוציותאבקת ג'לטין חמוציות
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
הסר תפוחי אדמה עם כפית מחוררת, ומניח אותם למחבת צלייה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
4
חותכים חריצים לתוך בשר כבש, ודוחפים את שיני השום לתוך החריצים. לשפשף את תערובת מיץ תפוזים הנותרים מקערה בכל רחבי הטלה, ומניחים את הטלה על גבי תפוחי האדמה במחבת הצלייה. אם יש כל תערובת מיץ תפוזים שנותרו, לשפוך אותו על הכבש.
מרכיבים שתצטרך
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
אבקת ג'לטין חמוציותאבקת ג'לטין חמוציות
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
צלי בתנור שחומם מראש עד שתפוחי האדמה רכים והכבש מבושל בינוני, כ 1 שעה. מדחום בשר מוכנס לתוך החלק העבה ביותר של הבשר צריך לקרוא 140 מעלות F (60 מעלות C). בדוק כל 20 עד 30 דקות תוך צלייה, ולהוסיף קצת מים חמים אם אתה מוצא את תפוחי האדמה מתייבשים. אם הכבש מסיים לבשל לפני תפוחי האדמה, מסירים את הכבש ללוח חיתוך או מגישים מגש ומכסים בנייר כסף בעוד תפוחי האדמה ממשיכים לאפות בתנור.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
קרש חיתוךקרש חיתוך
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ