כבש קלוי עם ירקות שורש
כבש קלוי עם ירקות שורש לוקח בערך 3 שעות ו -40 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון זה מכין 8 מנות עם 727 קלוריות, 54 גרם חלבון, ו 14 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %54 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. אם יש לכם ים, מלח גס, סלק וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. 47 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. זה עובד היטב כמנה עיקרית. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וללא חלב דיאטה. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 98%. ציון זה הוא מדהים. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: תבשיל טלה עם ירקות שורש, כתף טלה מטוגנת עם ירקות שורש, ו צלעות כתף טלה קלועות עם ירקות שורש.
הוראות
אפשר את הרגל של כבש לנוח בטמפרטורת החדר במשך שעה 1 לפני הבישול.
מחממים תנור ל 400 מעלות צלזיוס (200 מעלות צלזיוס).
מניחים את מתלה התנור בשליש התחתון של התנור.
הקציפו את השום, הפלפל, פתיתי הפלפל האדום, עלה הדפנה, הרוזמרין, 1/2 כוס שמן זית, חומץ ודבש יחד בקערה קטנה. משפשפים את התערובת על הטלה, ואז מתבלים ב -2 כפות מלח גס. הניחו בצד.
מניחים גזר, תפוחי אדמה, סלק, בטטה ולפת בתבנית צלייה גדולה. זורקים עם 2 כפות שמן זית וקורט מלח. מסדרים את רגל הטלה המתובלת על גבי הירקות.
צולים את הטלה בתנור שחומם מראש למשך 20 דקות, ואז מורידים את טמפרטורת התנור ל 325 מעלות צלזיוס (165 מעלות צלזיוס). המשך לצלות עד למידת העשייה הרצויה, כ-90 דקות נוספות לבינוני-נדיר. מדחום לקריאה מיידית המוחדר למרכז אמור לקרוא 130 מעלות פרנהייט (54 מעלות צלזיוס).
הניחו לרגל הטלה על קרש חיתוך, אוהל בנייר אלומיניום, למשך 30 דקות לפני הגילוף.
מניחים את הירקות על מגש הגשה ומכסים בנייר אלומיניום כדי להתחמם עד שהם מוכנים להגשה.