קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות4
ציון בריאות24
מגזין

כוסמין & ריזוטו פטריות בר

כוסמין & ריזוטו פטריות בר
המתכון כוסמין & ריזוטו פטריות בר יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 55 דקות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. זה מנות ראשונות יש 304 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 4g של שומן למנה. 70 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם עירית, פטריות פורצ'יני, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב lacto אובו צמחוני דיאט. מתכונים דומים: ריזוטו פטריות בר, ריזוטו פטריות בר, ו ריזוטו פטריות בר.

הוראות

1
מכסים את האיות במים קרים ומשרים את הפטריות המיובשות ב-100 מ " ל מים רותחים בקערה נפרדת למשך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פטריות מיובשותפטריות מיובשות
מאייתיםמאייתים
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה. טיפ בצל ושום, מבשלים 2 דקות, ואז מוסיפים את פטריות הערמון ומבשלים עוד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פטריות קריםפטריות קרים
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
נקניק מעושן אחד של ג'ונסונוויל®, פרוסנקניק מעושן אחד של ג'ונסונוויל®, פרוס
3
מסננים את האיות ומוסיפים יחד עם היין. מבשלים עד כמעט כל הנוזל מתאדה, ערבוב לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
מאייתיםמאייתים
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
4
מסננים את פטריות פורצ ' יני, מוסיפים אותם למחבת ואת הנוזל השריית למניות הירקות. מערבבים את המניה 1 כוס בכל פעם ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד כל הנוזל נספג ואת האיות הוא רק רך, על 20 דקות בסך הכל. מערבבים את frache crme ומתבלים עם מלח ופלפל. כפית על צלחות ומפזרים מעל עירית וגבינה (אם משתמשים).
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
מאייתיםמאייתים
ציוד שתשתמש בו
נקניק מעושן אחד של ג'ונסונוויל®, פרוסנקניק מעושן אחד של ג'ונסונוויל®, פרוס

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

ריזוטו ניתן לזווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות קאסאן אמה קיאנטי קלאסיקו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.8 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 21 דולר לבקבוק.
קאסה אמה קיאנטי קלאסיקו
קאסה אמה קיאנטי קלאסיקו
Casa Emma קיאנטי Classico D. O. C. g הוא יין אלגנטי עם זר פרחים ורמזים דובדבן. יש לו רעננות מאוזנת, מבנה טוב טאנינים קטיפתי. בגילאי 1 שנה בחביות 500 ליטר, יש לו צבע אדום אודם אינטנסיבי עם השתקפויות סגולות. עם גימור מתמשך עם חומציות טובה minerality, זה מושלם כדי להתאים עם פסטה ונקניקים.