קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות4
ציון בריאות24
מגזין

כוסמין & ריזוטו פטריות בר

כוסמין & ריזוטו פטריות בר
המתכון כוסמין & ריזוטו פטריות בר יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 55 דקות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. זה מנות ראשונות יש 304 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 4g של שומן למנה. 70 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם עירית, פטריות פורצ'יני, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב lacto אובו צמחוני דיאט. מתכונים דומים: ריזוטו פטריות בר, ריזוטו פטריות בר, ו ריזוטו פטריות בר.

הוראות

1
מכסים את האיות במים קרים ומשרים את הפטריות המיובשות ב-100 מ " ל מים רותחים בקערה נפרדת למשך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פטריות מיובשותפטריות מיובשות
מאייתיםמאייתים
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
2
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה. טיפ בצל ושום, מבשלים 2 דקות, ואז מוסיפים את פטריות הערמון ומבשלים עוד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פטריות קריםפטריות קרים
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
מסננים את האיות ומוסיפים יחד עם היין. מבשלים עד כמעט כל הנוזל מתאדה, ערבוב לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
מאייתיםמאייתים
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
4
מסננים את פטריות פורצ ' יני, מוסיפים אותם למחבת ואת הנוזל השריית למניות הירקות. מערבבים את המניה 1 כוס בכל פעם ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד כל הנוזל נספג ואת האיות הוא רק רך, על 20 דקות בסך הכל. מערבבים את frache crme ומתבלים עם מלח ופלפל. כפית על צלחות ומפזרים מעל עירית וגבינה (אם משתמשים).
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
מאייתיםמאייתים
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

ריזוטו ניתן לזווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות קאסאן אמה קיאנטי קלאסיקו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.8 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 21 דולר לבקבוק.
קאסה אמה קיאנטי קלאסיקו
קאסה אמה קיאנטי קלאסיקו
Casa Emma קיאנטי Classico D. O. C. g הוא יין אלגנטי עם זר פרחים ורמזים דובדבן. יש לו רעננות מאוזנת, מבנה טוב טאנינים קטיפתי. בגילאי 1 שנה בחביות 500 ליטר, יש לו צבע אדום אודם אינטנסיבי עם השתקפויות סגולות. עם גימור מתמשך עם חומציות טובה minerality, זה מושלם כדי להתאים עם פסטה ונקניקים.