כוסמין & ריזוטו פטריות בר
המתכון כוסמין & ריזוטו פטריות בר יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 55 דקות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. זה מנות ראשונות יש 304 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 4g של שומן למנה. 70 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם עירית, פטריות פורצ'יני, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב lacto אובו צמחוני דיאט. מתכונים דומים: ריזוטו פטריות בר, ריזוטו פטריות בר, ו ריזוטו פטריות בר.
הוראות
מכסים את האיות במים קרים ומשרים את הפטריות המיובשות ב-100 מ " ל מים רותחים בקערה נפרדת למשך 20 דקות.
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה. טיפ בצל ושום, מבשלים 2 דקות, ואז מוסיפים את פטריות הערמון ומבשלים עוד 2 דקות.
מסננים את האיות ומוסיפים יחד עם היין. מבשלים עד כמעט כל הנוזל מתאדה, ערבוב לעתים קרובות.
מסננים את פטריות פורצ ' יני, מוסיפים אותם למחבת ואת הנוזל השריית למניות הירקות. מערבבים את המניה 1 כוס בכל פעם ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד כל הנוזל נספג ואת האיות הוא רק רך, על 20 דקות בסך הכל. מערבבים את frache crme ומתבלים עם מלח ופלפל. כפית על צלחות ומפזרים מעל עירית וגבינה (אם משתמשים).