כיסוני כרובית עשויים להיות רק המנה הצדדית שאתה מחפש. מתכון זה מספק 24 מנות. עם 41 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 0g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב מוצרי חלב חינם וצמחוני דיאט. אם יש לכם פתיתי פלפל, פפריקה, קמח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 36 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 50%. מתכונים דומים: כיסונים כרובית, כיסונים כרובית, ו כיסונים כרובית.
הוראות
1
בקערה בינונית, לשלב את הקמח, 2 כפיות שמן קנולה, זרעי כוסברה, פתיתי פלפל אדום. מערבבים כדי להתמזג.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
זרעי כוסברה שלמה
8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
להקציף בבירה. מניחים בצד במקום חם במשך 15 עד 20 דקות. זה יהיה לנפח מעט, כמו בצק לחם.
מרכיבים שתצטרך
2 כיכרות (16 אונקיות כל אחת) בצק לחם קפוא, מופשר
שקית של תערובת שוקו חם במשקל 30 גרם
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
3
אספו את הכרובית בקערה בגודל בינוני והשתמשו במסננת קטנה כדי לפזר אותה בשכבה זוגית של הפפריקה. לזרוק כדי להתמזג.
מרכיבים שתצטרך
זיתים בשלים שלמים
נוזל-אונקיות מים טריים
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
בסיר גדול מחממים את 6 כוסות השמן הנותרות ל-375 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
5
קו תבנית אפייה עם מגבות נייר ומניחים את הפרחים על המגש כשהם יוצאים מהשמן.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
אבקת ציר עוף של גויה®
6
מערבבים את הבלילה מעט. כדי לבדוק את העקביות של הבלילה ואת הטמפרטורה של השמן, לשים כמה חתיכות של כרובית על כף מחורץ להטביע אותם בבלילה. זה צריך לצפות את החלקים בקלילות. הערה של קוק: אם הבלילה עבה מדי, להוסיף קצת מים כדי לדלל אותו. אם הבלילה דקה מדי, לנפות ולטאטא בקצת יותר קמח.
מרכיבים שתצטרך
זיתים בשלים שלמים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
דַק-
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
7
מסננים את הבלילה העודפת ומורידים את הכרובית לתוך השמן. זה צריך בועה מעט והכרובית צריכה לעלות בהדרגה לפסגה. מטגנים עד חום בהיר, על 3 עד 5 דקות ולאחר מכן להעביר אותם גיליון אפייה מוכן. מטגנים את הכרובית בקבוצות קטנות. מתבלים במלח, מפזרים את הכוסברה ומגישים מיד.