כמהין שוקולד
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מתאבנים hor, אז תנו הזדמנות ל כמהין שוקולד. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 79 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 48 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך שוקולד מריר, תמצית vanillan, קקאו, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו שוקולד חום חמאה לבן-שוקולד צ'אנק עוגיות בצק טראפלס, טראפלס שוקולד מאצ' ה-ספר השוקולד הקטן של פיית העוגיות הטבעונית, ו כמהין שוקולד טבול בשוקולד לבן (מתכונים דומים).
הוראות
קוצצים בגסות את שני השוקולדים ומניחים בצד.
מחממים את הקרם וקפה מיידי בסיר גדול, ערבוב להתמזג. כאשר בועות מתחילות להיווצר לאורך קצה המחבת, להסיר מן החום. לפזר את השוקולד על השמנת, ערבוב בעדינות עד נמס. להפריש במשך 8 עד 10 דקות.
מוסיפים את הליקר והוניל. מערבבים בעדינות, רק עד מעורב באופן שווה. לגרד את השוקולד לקערה רדודה. מגניב על מתלה במשך 15 דקות, ואז לכסות את הקערה עם ניילון לעטוף במקרר עד המשרד, לפחות 4 שעות או עד 1 שבוע. באמצעות כפית או כדור מלון, לאסוף מספיק שוקולד כדי להפוך את הכדורים 1 אינץ ' בקוטר.
מניחים את הכדורים על גיליון אפייה מצופה קלף. להכניס למקרר במשך 15 דקות.
לגלגל את הכדורים בקקאו, לנער את העודף, ולאחר מכן להעביר נייר שעווה עד מוכן לשרת. הכי טוב כשמגישים בטמפרטורת החדר.