קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות48
ציון בריאות0
מגזין

כמהין שוקולד

כמהין שוקולד
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מתאבנים hor, אז תנו הזדמנות ל כמהין שוקולד. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 79 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 48 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך שוקולד מריר, תמצית vanillan, קקאו, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו שוקולד חום חמאה לבן-שוקולד צ'אנק עוגיות בצק טראפלס, טראפלס שוקולד מאצ' ה-ספר השוקולד הקטן של פיית העוגיות הטבעונית, ו כמהין שוקולד טבול בשוקולד לבן (מתכונים דומים).

הוראות

1
קוצצים בגסות את שני השוקולדים ומניחים בצד.
2
מחממים את הקרם וקפה מיידי בסיר גדול, ערבוב להתמזג. כאשר בועות מתחילות להיווצר לאורך קצה המחבת, להסיר מן החום. לפזר את השוקולד על השמנת, ערבוב בעדינות עד נמס. להפריש במשך 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס מזון גזם לתינוקות1/2 כוס מזון גזם לתינוקות
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
עוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקיתעוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקית
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
מוסיפים את הליקר והוניל. מערבבים בעדינות, רק עד מעורב באופן שווה. לגרד את השוקולד לקערה רדודה. מגניב על מתלה במשך 15 דקות, ואז לכסות את הקערה עם ניילון לעטוף במקרר עד המשרד, לפחות 4 שעות או עד 1 שבוע. באמצעות כפית או כדור מלון, לאסוף מספיק שוקולד כדי להפוך את הכדורים 1 אינץ ' בקוטר.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
(מקרטון)(מקרטון)
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
מלוןמלון
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
מלון Ballerמלון Baller
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
4
מניחים את הכדורים על גיליון אפייה מצופה קלף. להכניס למקרר במשך 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
5
לגלגל את הכדורים בקקאו, לנער את העודף, ולאחר מכן להעביר נייר שעווה עד מוכן לשרת. הכי טוב כשמגישים בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
נייר אורזנייר אורז
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'