כנפי עוף צ'ילה עם מלפפונים שמנת
לכו לחנות ותרימו פלפל, שיני שום, כנפי עוף ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב חומץ האורז אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת ספל קטיפה אדומה כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו כנפי עוף צ'ילה, כנפי עוף עם צ'ילה קוריאנית, ו דבש-צ'ילה כנפי עוף (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את רוטב צ 'ילה, טחינה, חומץ, סויה, שום וג' ינג ' ר בבלנדר ומעבדים במהירות גבוהה במשך 10 שניות. הגדר את רוטב צ ' ילה בצד עד מוכן לשימוש או להכניס למקרר עד 1 שבוע.
חותכים את קצות כנפי העוף ולהשליך. לפצל את הכנפיים לשניים במשוח לעשות כנפיים ותיפופים. תגיד לקצב שלך לעשות את זה אם אתה רוצה.יש לשטוף את כנפי העוף ולטפוח יבש לחלוטין.
חום 3 אינץ ' של שמן כדי 177° בתוך מטגן חשמלי השיש או סיר עמוק. אם אין לך מדחום מטגן עמוק, דרך טובה לבדוק אם השמן הוא חם מספיקהוא לתקוע את הקצה של כף עץ או מקל אכילה בו. אם bubblescircle סביב הסוף, אז אתה טוב ללכת.
בזהירות להוסיף את הכנפיים לשמן החם ומטגנים בקבוצות עד שהם arecrispy ולצוף על פני השטח, 8 עד 10 דקות.
מעבירים את הכנפיים לקערה גדולה.
הוסף מספיק רוטב צ ' ילה כדי מעיל לזרוק היטב.
כדי לשרת, לארגן את הכנפיים על מגש ומקשטים עם כוסברה ובצלצלים.
מגישים מיד עם מלפפונים שמנת ואת השאררוטב צ ' ילי בצד לטבילה.
חותכים את המלפפון חצי לאורכו. לגרוף את הזרעים עם כפית. חותכים את המלפפון דק מאוד עם מנדולינה או סכין חדה.
שים את המלפפון בקערת נירוסטה בינונית או זכוכית; מוסיפים את המלח ומערבבים היטב כדי לשלב. להפריש במשך 10 עד 15 דקות.
להעביר את המלפפונים למסננת ולשטוף ביסודיות. לסחוט יבש עם הידיים ולאחר מכן לטפוח יבש עם מגבות נייר.
החזירו את המלפפונים לקערה והוסיפו את היוגורט, השמנת, השום, המנטה ומיץ הלימון. לזרוק לשלב; עונה עם פלפל. להכניס למקרר עד מוכן לשימוש או עד 2 ימים.