כרובית קלויה עם פרמזן ופנצ'טה
אם יש לכם פתיתי פלפל, קמח, אגוז מוסקט, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו כרובית קלויה עם פרמזן ופנצ'טה, כרובית קלויה פרמזן, ו כרובית צלויה בפרמזן (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה על חום גבוה. בלאנש את הכרובית במשך 2 דקות.
להעביר את הכרובית לחמאה 9 על ידי צלחת אפייה 13 אינץ ולתת מגניב, על 5 דקות.
במחבת קטנה מעל חום בינוני גבוה, חום את pancetta.
מעבירים לקערה קטנה ומניחים בצד.
באותו מחבת, להמס את החמאה.
מוסיפים את הקמח ומערבבים עד בשילוב. המשך ערבוב במשך 2 דקות כדי לבשל את הקמח. מוסיפים לאט את החלב, מערבבים ברציפות עד שהחלב משולב ואין גושים.
מוסיפים את שן השום ופתיתי פלפל אדום ומערבבים את הרוטב על אש נמוכה עד שהתערובת מכסה את גב כף עץ.
מוסיפים את הפרמזן, המלח, הפלפל, אגוז מוסקט והפנצ ' טה השמורה. מערבבים לשלב.
יוצקים את הרוטב על הכרובית כדי לכסות. למעלה עם פירורי לחם.
אופים עד פירורי הלחם הם זהובים והכרובית מבושלת, כ -25 דקות.