. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. גשו לסופר וקנו בצל, שמן זית, בצל, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מתכונים דומים: מרק כרוב וכרוב עם פארו, כרוב מוקפץ וכרוב, ו כרוב כרוב וכרוב מוקרם.
הוראות
1
מערבבים עגבניות, חמאה, בצל מיובש, מלח ופלפל שחור בסיר קטן על אש בינונית. מביאים תערובת לרתיחה, מניחים כיסוי על הסיר, ומבשלים ב מבשלים במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל מיובש
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
גרוטאות טריות
(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
חטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ
2
מחממים שמן זית בסיר מעל חום בינוני. מבשלים ומערבבים סלרי, בצל, שום, ועלי דפנה בשמן חם עד הבצל הוא שקוף, על 5 דקות.
מוסיפים תערובת עגבניות; מבשלים ומערבבים עוד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
4
הסר וזרוק עלי דפנה.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזיר
5
יוצקים מים לסיר המניה. מערבבים כרוב ירוק, בסיס בקר, הרבס דה פרובנס, פתיתי פלפל אדום לתוך המים. באופן רופף לכסות את סיר המניות ולבשל את התערובת במשך 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות ענבים אדומים או ירוקים ללא גרעינים, חצויים