כרוב ומרק כרוב
. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. גשו לסופר וקנו בצל, שמן זית, בצל, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מתכונים דומים: מרק כרוב וכרוב עם פארו, כרוב מוקפץ וכרוב, ו כרוב כרוב וכרוב מוקרם.
הוראות
מערבבים עגבניות, חמאה, בצל מיובש, מלח ופלפל שחור בסיר קטן על אש בינונית. מביאים תערובת לרתיחה, מניחים כיסוי על הסיר, ומבשלים ב מבשלים במשך 15 דקות.
מחממים שמן זית בסיר מעל חום בינוני. מבשלים ומערבבים סלרי, בצל, שום, ועלי דפנה בשמן חם עד הבצל הוא שקוף, על 5 דקות.
מוסיפים תערובת עגבניות; מבשלים ומערבבים עוד 5 דקות.
יוצקים מים לסיר המניה. מערבבים כרוב ירוק, בסיס בקר, הרבס דה פרובנס, פתיתי פלפל אדום לתוך המים. באופן רופף לכסות את סיר המניות ולבשל את התערובת במשך 25 דקות.
מערבבים שעועית וכרוב לתוך המרק. שוב באופן רופף לכסות את הסיר ולהמשיך לבשל עוד 15 דקות.