קושימומחה
מוכן ב1 ש, 45 דק.
מנות8
ציון בריאות8
מגזין

כרוב כבוש מנה חמה

כרוב כבוש מנה חמה
כרוב כבוש צלחת חמה היא חלב חינם מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה 12% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכין 8 מנות עם 185 קלוריות, 19 גרם חלבון, ו 6 גרם שומן כל אחד. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם סלרי, קרם מרוכז של מרק פטריות, מלח ופלפל, וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי לנצל את הבצל אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם קאפקייקס תירס ממתקים כמו קינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 45 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 41%. ציון זה מוצק. מתכונים דומים: תוספת כרוב כבוש, יאנס פולני כרוב כבוש מנות ראשונות, ו צלעות חזיר לבישול איטי עם כרוב כבוש ותפוחים-מנת ראש השנה של אמיש.

הוראות

1
במחבת גדולה מבשלים חזיר על אש בינונית עד שהוא כבר לא ורוד.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוסיפים את הבצל והסלרי; מבשלים עד שהירקות פריכים-רכים. מערבבים פנימה את הכרוב הכרוב, האטריות, המרק והפטריות; מפזרים מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
כרוב כבוש, מסונן היטב וקצוץכרוב כבוש, מסונן היטב וקצוץ
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
גבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונליגבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונלי
3
כף לתוך 2-קט משומן. תבנית אפייה. מכסים ואופים בחום של 350 מעלות למשך 1-1 / 2 שעות או עד שהבשר רך, תוך ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות