קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות50
מגזין

כרוב עם נקניק ושעועית לבנה

כרוב עם נקניק ושעועית לבנה
כרוב עם נקניק ושעועית לבנה יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 426 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 23 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. 2379 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. אם יש לכם כרוב, מלח ופלפל, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. עם כפית ציון של 0%, צלחת זו היא רעה מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו Rigatoni עם נקניק, כרוב, שעועית לבנה, תבשיל נקניק איטלקי עם שעועית לבנה וכרוב., ו Cous Cous עם נקניק, כרוב, שעועית לבנה.

הוראות

1
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה מעל חום בינוני ומוסיפים את נקניק בתפזורת; אם אתה לא יכול למצוא נקניק בתפזורת, להסיר את התרמילים על הקישורים.
מרכיבים שתצטרך
נקניק חזיר טחוןנקניק חזיר טחון
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
מבשלים 3-4 דקות, עד הנקניק מבושל בעיקר.
מרכיבים שתצטרך
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
3
הסר עם כפית מחוררת לקערה.
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
1
מוסיפים את פרוסות הבצל למחבת ומגבירים את החום לגבוה. מבשלים עד הקצוות של בצל חום, על 3-4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
מוסיפים את השום ומבשלים עוד דקה.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3
תחזיר את הנקניק למחבת עם הבצלים.
מרכיבים שתצטרך
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
מוסיפים כרוב, מלח, ציר עוף, כיסוי ומבשלים: 
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
כרובכרוב
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
5
מוסיפים את הכרוב, מפזרים מלח על הכל, ואז מוסיפים את ציר העוף. מכסים את המחבת, מנמיכים את החום בינוני ומבשלים 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
כרובכרוב
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
מוסיפים שעועית, חום נמוך יותר, מכסים ומבשלים: לחשוף, לערבב הכל היטב (כרוב יהיה מבושל עד עכשיו) ולהוסיף את השעועית.
מרכיבים שתצטרך
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
כרובכרוב
7
לכסות את הסיר שוב ולהוריד את החום לנמוך. מבשלים עוד 5 דקות, ואז לכבות את החום.
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
8
בואו לעמוד 5 דקות, מפזרים עם התזה של חומץ לשרת.
מרכיבים שתצטרך
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'