כריך עוף חריף וארוגולה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל עוף חריף סנדוויץ ארוגולה. מנה אחת מכילה עד 25 גרם חלבון 11 גרם של שומן, וסך הכל 345 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך מיונז, חצאי חזה עוף, כוסברה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. וזה די טוב. נסו כריך בייקון ועוף ארוגולה, כריך עוף עם ויניגרט עגבניות מיובשות ארוגולן, ו קציצות עוף עם ארוגולה חריף (מתכונים דומים).
הוראות
שמן חום במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני גבוה.
מניחים ניילון נצמד על פני עוף; פאונד כל חתיכה לעובי 1/4 אינץ ' באמצעות פטיש בשר או מערוך.
מפזרים את שני הצדדים של עוף עם תיבול פהיטה.
מוסיפים עוף למחבת; מבשלים 2 דקות בכל צד או עד לסיום.
חותכים לפרוסות (בעובי 1 אינץ').
בעוד עוף מבשל, לשלב מיונז, כוסברה, קליפה, ומיץ; להפיץ באופן שווה על הצדדים לחתוך של לחם. מסדרים עוף בחצי התחתון של הלחם; למעלה עם עגבניות וארוגולה. מכסים בחצי העליון של הלחם.