כריכי ברביקיו טורקיים איטיים
המתכון Slow-Cooker טורקיה BBQ כריכים מוכן בערך 7 שעות ו 10 דקות והוא בהחלט סופר חלב חינם ומתאים לאוהבי מזון אמריקאי. והוא יספק כ 16 מנות. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 27 גרם חלבון 12 גרם של שומן, וסך הכל 388 קלוריות. אם יש לך מלח, לחמניות קייזר, רוטב ווסטרשייר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הסוכר החום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות קילו סוכר חום עם זיגוג חמאה חום כקינוח. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מתכונים דומים: כריכי טבילה איטיים לבישול הודו, כריכי טריאקי הודו מבשלים לאט, ו כריכי הודו איטיים לבישול איטלקי.
הוראות
ב 3 1/2 - ל 4-ליטר סיר איטי, טורקיה מקום.
מפזרים אבקת צ ' ילי ומלח. בקערה בינונית, לערבב מרכיבים שנותרו למעט לחמניות; לשפוך מעל טורקיה.
מכסים ומבשלים על הגדרת חום נמוכה 7 עד 8 שעות.
הסר טורקיה מ סיר איטי לחיתוך הלוח.
חותכים את טורקיה לפרוסות דקות; להשליך עצמות. מערבבים טורקיה בחזרה לרוטב. מילוי לחמניות עם הודו ורוטב.