כריכי דגים מצופים בפירורי לחם לשניים
כריכי דגים מצופים בפירורי לחם לשניים עשויים להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים למנות עיקריות. מתכון זה מתאים ל-2 מנות . מנה אחת מכילה 336 קלוריות , 38 גרם חלבון ו -5 גרם שומן . רק מעט אנשים הכינו את המתכון הזה, ואחד יגיד שהוא הצליח בול. ניתן ליהנות ממנו בכל עת, אך הוא טוב במיוחד ליום ולנטיין . מההכנה ועד להצלחת, המתכון לוקח כ -25 דקות . מתכון זה מ-Taste of Home דורש גזר, חסה, מיץ לימון ועשבי תיבול. זוהי אפשרות טובה אם אתם מקפידים על דיאטה פסקטריאנית . בסך הכל, מתכון זה זוכה לציון מעולה של 87% . מתכונים דומים: צדפות אפויות ומצופות בפירורי לחם , אצבעות עוף מצופות בפירורי לחם ונתחי עוף מצופים בפירורי לחם .
הוראות
בקערה שטוחה, ערבבו את חמשת המרכיבים הראשונים. צפו את הפילטים בתערובת פירורי הלחם.
בעזרת מלקחיים ארוכות, הרטיבו מגבת נייר בשמן בישול וצפו קלות את רשת הגריל. צלו את ההליבוט, מכוסה, על אש בינונית או צלו אותו בגובה 10 ס"מ מהאש במשך 4-5 דקות מכל צד או עד שהדג מתקלף בקלות בעזרת מזלג.
צולים את הלחמניות, כשהצד החתוך כלפי מטה, על אש בינונית במשך 30-60 שניות או עד שהן צלויות.
בקערה קטנה, ערבבו את החסה, הגזר והבצל אם רוצים; הניחו בצד. בקערה קטנה נוספת, ערבבו את מרכיבי הרוטב; פזרו על תחתית הלחמניות. הניחו מעל את תערובת ההליבוט והירקות; החזרו את ראשי הלחמניות למקומם.