קושימומחה
מוכן ב8 שעות, 10 דק.
מנות8
ציון בריאות44
מגזין

כריכי טבילה צרפתיים קלים לבישול איטי

כריכי טבילה צרפתיים קלים לבישול איטי
זה יהיה להיט בחג ההסופרבול שלך. זמן הכנת המתכון כ 8 שעות ו-10 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם יש לכם בשר בקר, מרק בקר מרוכז, לחמניות כריך, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. מתכונים דומים: כריכי טבילה צרפתיים קלים לבישול איטי, כריכי מטבל צרפתי סיריים איטיים, ו כריכי מטבל צרפתי סיריים איטיים.

הוראות

1
תרסיס 3-4 ליטר סיר איטי עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
ציוד שתשתמש בו
בישול איטיבישול איטי
2
שים בקר בתנור. בקערה קטנה, לערבב מרק יבש מרק מרק; לשפוך על בשר בקר.
מרכיבים שתצטרך
תערובת מרקתערובת מרק
מרקמרק
בקרבקר
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
כיסוי; לבשל על חום נמוך הגדרת 8 עד 10 שעות.
4
שומן דל שומן מנוזל בתנור.
5
הסר בשר מן התנור; מקום על חיתוך הלוח.
מרכיבים שתצטרך
בקרבקר
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
6
חותכים בשר בקר על פני תבואה לפרוסות דקות או לגרוס בשר.
מרכיבים שתצטרך
דגניםדגנים
בקרבקר
7
כדי לשרת, לחתוך כל באגט במחצית אופקית. מלא בגטים עם בשר בקר; לחתוך חצייה לשניים.
מרכיבים שתצטרך
בגטבגט
בקרבקר
8
מגישים עם מרק לטבילה. תערובת בשר תחזיק על חום נמוך הגדרת עד 2 שעות; מערבבים מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
מרקמרק
בקרבקר