קושימומחה
מוכן ב10 שעות
מנות12
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

כריכי עוגיות מולסה

כריכי עוגיות מולסה
מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 10 גרם חלבון, 52 גרם שומן, ובסך הכל של 800 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה 10% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם ביצים, סוכר, ציפורן טחונה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 10 שעות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 20%. הציון הזה די גרוע. נסו כריכי עוגיות מולסה, תערובת עוגיות מולסה, ו קרם עוגיות שיבולת שועל כריכי עוגיות שוקולד צ'יפס (מתכונים דומים).

הוראות

1
קרם יחד את הסוכר והחמאה בקערה.
מרכיבים שתצטרך
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
כוס אחת של סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sכוס אחת של סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מוסיפים את המולסה והביצה ומערבבים עד לאיחוד יסודי.
מרכיבים שתצטרך
4 כוסות קמח חיטה4 כוסות קמח חיטה
כמו למשל M&M'sכמו למשל M&M's
3
בקערה בינונית מוסיפים את קמח העוגה, קמח הלחם, הסודה לשתיה, המלח והתבלינים ומקציפים יחד.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוס שיבולת שועל (מהירה או רגילה)1 1/2 כוס שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
קמח עוגהקמח עוגה
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
יוצקים לתוך החומרים הרטובים ומערבבים עד רק בשילוב. גורפים את הבצק על דף ניילון ויוצרים בולי עץ. מקררים ומקררים את הבצק לפחות 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
5
בעוד הבצק מתקרר, מחממים את התנור ל 375 מעלות צלזיוס.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
6
מוציאים את הבצק המצונן מהמקרר ויוצרים כדורים בגודל כדור גולף.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
7
מגלגלים פנימה את הסוכר לציפוי ומניחים על דף עוגיות מרופד בנייר אפייה.
מרכיבים שתצטרך
גליל פירותגליל פירות
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
8
אופים 4 דקות, ואז מסובבים את דף העוגיות ואז אופים עוד 4 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גליל פירותגליל פירות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
9
מוציאים את העוגיות האפויות מהתנור ומצננים.
מרכיבים שתצטרך
גליל פירותגליל פירות
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
10
השתמש בחותך טבעות בגודל 4 אינץ ' כדי לחתוך טבעות של סמיפרדו קרמל בייקון והניח על עוגיה. ואז מוסיפים את הבייקון המתפורר והכריך עם עוגיה נוספת להכנת כריכי גלידה.
מרכיבים שתצטרך
6 כריכי גלידה6 כריכי גלידה
חתיכות בייקון אמיתיותחתיכות בייקון אמיתיות
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
גליל פירותגליל פירות
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
11
בקערה גדולה מקציפים את השמנת הכבדה לפסגות נוקשות. מניחים בצד להתקרר במקרר. בעזרת מערבל חשמלי מקציפים את החלבונים על נמוך עד שהם מקציפים. הגבירו את המהירות לבינונית והוסיפו לאט 3/4 כוס סוכר. שוט לפסגות נוקשות ומבריקות.
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
12
בינתיים, מתחילים להקציף את החלמונים במהירות בינונית. מוסיפים לאט את שומן הבייקון כשהחלמונים מתחילים לעלות בנפח. בסיר קטן מביאים לרתיחה את יתרת הסוכר ו 1/2 כוס מים על אש בינונית-גבוהה. אפשר לתערובת הסוכר להתבשל עד שהיא מגיעה ל 245 מעלות צלזיוס.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
13
מסירים את הסוכר מהאש וזורמים לאט לאט לשילוב עם תערובת החלמונים המוקצפת. מקציפים את תערובת החלמונים עד שהיא משולשת בנפח ומתקררת לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
14
לאחר כל שלוש תערובות מוכנים לקפל שליש מרנג לתוך תערובת החלמון. ואז לקפל בעדינות את תערובת החלמון בחזרה לתוך המרנג הנותר בשתי תוספות שוות. רגע לפני שהוא משולב לחלוטין, התחילו לקפל פנימה את הקצפת. המשך לקפל בעדינות יחד עד להטמעה מלאה.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
15
מורחים באופן שווה לתבנית ג 'לי-רול בגודל 17 על 12 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
16
מכניסים למקפיא עד ליציבות.