קושיבינוני
מוכן ב20 דק.
מנות6
ציון בריאות15
מגזין

כריכי פטריות פורטבלו עם ארוגולה ואיולי בלסמי

כריכי פטריות פורטבלו עם ארוגולה ואיולי בלסמי
כריכי פטריות פורטבלו עם איולי ארוגולן ובלסמי הוא מוצרי חלב חינם וצמחוני ומספק כ 6 מנות. מנה זו מכילה כ 8 גר' של חלבון, 39 גרם של שומן, וסך הכל 528 קלוריות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם שום, שום, פלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 20 דקות. נסו כריכי פטריות פורטבלו בגריל עם ארוגולן ופול לבן, פהיטות פטריות פורטבלו צלויות, ו שמן זית מטוגן עם צ'יפס ביתי פטריות פורטבלו (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה קטנה לשלב את החומרים איולי. מקררים עד שמוכנים להרכיב את הכריכים.
מרכיבים שתצטרך
איוליאיולי
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
בקערה קטנה להקציף את החומרים המרינדה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
מניחים את כובעי פטריות, זימים הצדדים למטה, בתבנית אפייה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
4
מברשת את כובעי פטריות בנדיבות עם המרינדה ולהפוך את הכובעים מעל. כף שאר המרינדה על הצד הזימים. אפשר לפטריות להשרות בטמפרטורת החדר למשך 15 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
5
הכן את הגריל לבישול ישיר על אש בינונית.
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
6
הסר את הפטריות מהמחבת ושמור את המרינדה. קלות העונה פטריות עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
7
צחצח את סורגי הבישול. גריל את הפטריות, הצדדים זימים למטה, על אש בינונית ישירה, עם המכסה סגור ככל האפשר, עד שהם מתחילים להתרכך, 4 עד 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
8
מברשת את הצדדים הכובע של הפטריות עם כמה המרינדה הנותרים מן המחבת. להפוך את הפטריות מעל ולצלות אותם עד שהם מכרז כאשר פירסינג עם סכין, 4 עד 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
9
גריל את הלחמניות, לחתוך צדדים למטה, על חום בינוני ישיר עד קלוי, על 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
10
מורחים איולי על הלחמניות הקלויות ומעל כל אחת עם כמה ארוגולה ופטריות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
גרעיני חמניות נוספיםגרעיני חמניות נוספים
איוליאיולי
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
11
מגישים חמים.