כריכי פילה דג לימון ופלפל
כריכי פילה דג לימון ופלפל הוא חלב חינם ו pescatarian מנה עיקרית. והוא יספק כ 4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 24 גרם חלבון 10 גרם של שומן, וסך הכל 344 קלוריות. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו קמח זהב, תיבול לימון-פלפל, פילה אמנון, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. נסו כריכי פילה טופו "דגים", לימון פלפל טאקו דגים, ו דג לימון ופלפל עם ירקות צלויים (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה רדודה, מערבבים קמח תירס, קמח, מלח מתובל ותיבול לימון-פלפל.
ב מחבת nonstick 12 אינץ', שמן חום מעל חום בינוני גבוה. פילה דג מעיל עם תערובת קמח. מבשלים בשמן 4 עד 6 דקות, הופך פעם אחת, עד פתיתי דגים בקלות עם מזלג.
מורחים רוטב טרטר על הצדדים החתוכים של לחמניות קלויות.
שכבת חסה ופילה דגים בלחמניות.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. האספסוף פינו גרי עם דירוג של 4.9 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
![אספסוף פינו גריס]()
אספסוף פינו גריס
ערפל של שעות הבוקר המאוחרות, ימים קרירים ללא הרף ורוחות אחר הצהריים מקפיאות מוסיפים ליין עדין אך טעים. לפינוט גרי יש צבע זהוב בהיר ואף מורכב בניחוח פירות, אשר מחייה קוטלי מנגו, תה יסמין, קינמון ומלון. אגוז קלוי קלוי חלק ודבש מאזנים את הפירות ונותנים מקום לגימור פריך וממושך מלא דשא ואפרסקים טריים.