קושירגיל
מוכן ב15 דק.
מנות8
ציון בריאות0
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

לא לאפות עוגת גבינה ללא סוכר

לא לאפות עוגת גבינה ללא סוכר
. וזה די גרוע. נסו לא לאפות עוגת גבינה ללא סוכר, לא לאפות עוגת גזר גרנולה עקיצות {סוכר נמוך & ללא גלוטן}, ו לא לאפות חמאת בוטנים & ג'לי טארט (ללא גלוטן, דגנים ללא, סוכר מזוקק ללא + טבעוני) (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). בקערה בינונית, לשלב פירורי קרקר גרהם, חמאה וקינמון.
מרכיבים שתצטרך
פירורי קרקריםפירורי קרקרים
קינמוןקינמון
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
תנורתנור
2
מערבבים היטב ולחץ לתוך החלק התחתון של מחבת מרובע 9 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
אופים בתנור שחומם מראש במשך 8 עד 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
4
הסר מהתנור ולאפשר להתקרר.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
5
ממיסים ג ' לטין לימון במים רותחים.
מרכיבים שתצטרך
ג ' לטין בטעם לימוןג ' לטין בטעם לימון
מיםמים
6
תן מגניב עד מעובה, אבל לא להגדיר. בקערה גדולה, לנצח גבינת שמנת וניל עד חלקה. תערובת בג ' לטין לימון. מקפלים פנימה ציפוי מוקצף.
מרכיבים שתצטרך
ציפוי מוקצףציפוי מוקצף
ג ' לטין בטעם לימוןג ' לטין בטעם לימון
גבינת שמנתגבינת שמנת
ונילוניל
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
7
יוצקים מילוי לקרום.
מרכיבים שתצטרך
קרוםקרום
8
מפזרים למעלה עם פירורי קרקר גרהם. מקררים בלילה.
מרכיבים שתצטרך
פירורי קרקריםפירורי קרקרים