קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות24
ציון בריאות2
מגזין

לביבות המפורסמות של אדם ומקסין

לביבות המפורסמות של אדם ומקסין
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל אדם ולביבות המפורסמות של מקסין. מנה זו מכילה כ 2 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 156 קלוריות. והוא יספק כ 24 מנות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו תפוחי אדמה ראסט, מלח כשר, בצל חום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה יהיה להיט בחג החנוכה שלך. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכון זה אופייני למטבח היהודי. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. נסו לביבות מקסין, מרק טורטיה המפורסם של אדם, ו סלט הפסטה של מקסין (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 325°f. לקלף תפוחי אדמה. שימוש החורים הגדולים של פומפיה תיבת או graterdisk על מעבד מזון, תפוחי אדמה grate andonions.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
פומפיה תיבתפומפיה תיבת
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
העברה למגבת מטבח גדולה.לאסוף קצוות של מגבת; לסובב מעל כיורולהיות בחוזקה לסחוט כמה שיותר liquidas אפשרי. מגבת פתוחה; תערובת לזרוק toloosen. לאסוף מגבת; לסחוט שוב.
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
3
להקציף ביצים, פירורי לחם, מלח, אפייתאבקה, ופלפל בתערובת bowlto בינונית.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
4
הוסף תערובת תפוחי אדמה. באמצעות אצבעות שלך, לערבב עד מצופה היטב. (תערובת לביבהצריך להיות רטוב ועבה, לא סמיך.)
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
5
קו תבנית אפייה גדולה עםשכבות רבות של מגבות נייר. הגדר wirerack בתוך bakingsheet גדול rimmed אחר; להפריש.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
6
חום 2 כפות schmaltz, ifusing, ו 2 כפות שמן (או 4 כפות שמן אם notusing schmaltz; שומן צריך למדוד על1 / 8") ב 12 " מחבת nonstick מעל mediumhighheat. זרוק כמות קטנה של latkemixture למחבת. אם השומן רוחש סביב theedges, זה מוכן. (אל תתנו עשן שמן.)
מרכיבים שתצטרך
שמלץשמלץ
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
עבודה בקבוצות והוספת moreschmaltz ושמן למחבת לפי הצורך tomaintain 1/8 " שומן, טיפת כפיות גדולות של mixture למחבת, לחיצה בעדינות עם גב כף או מרית כדי לשטח מעט.(אם התערובת הופכת מימית ביןקבוצות, לערבב לשלב; לא לנקז.)
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
8
לבישול לביבות, מסתובב מדי פעם מחבתלאפילו בראונינג, עד חום זהובוהסתכל דרך, 2 1/2 - 3 דקות לכל צד. (Ifsmall חתיכות של תפוחי אדמה צף בשמן starto לשרוף, בזהירות להתאמץ החוצה.)
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
דַק-דַק-
9
להעביר לביבות נייר מגבת-linedbaking גיליון לנקז, ולאחר מכן להעביר מתלה חוט מוכן.
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
10
מניחים גיליון עם תנור latkesin כדי לשמור על חם פריך whilecooking הנותרים לביבות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
11
מגישים לביבות חמות עם רסק תפוחים ושמנת.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת