זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. אם יש לך פקאן, טורקיה, מרק עוף, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. נסו לבשל את הספר: נקניקיות בטטה מלית, לבשל את הספר: טורקיה פיקטה, ו לבשל את הספר: טורקיה בסגנון קטלאנית (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את התנור ל 400 ° F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
שים את ההודו בקערה עמוקה עם המילוי בסופו של דבר. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
מחממים את מרק העוף בקומקום חשמלי (או במיקרוגל בכלי בטוח למיקרוגל).
מרכיבים שתצטרך
שעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
ציוד שתשתמש בו
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
4
שים את הפטריות בקערה חסינת חום ושופכים את המרק עליהם. לכסות ולהניח בצד במשך 35 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
לזרוק את הבצל, סלרי, ופלפל פעמון עם שמן ומלח בקערת ערבוב גדולה.
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
6
מורחים את הירקות על חצי מחבת גיליון צלוי במשך 35 דקות. במהלך 10 הדקות האחרונות של הבישול, מורחים את קוביות הלחם על הירקות, חוזרים לתנור וממשיכים לבשל.
מרכיבים שתצטרך
2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
מסננים את הפטריות במסננת או מסננת, שומר 1 כוס של נוזל. קוצצים את הפטריות ומניחים אותן בקערת מיקרוגל גדולה-בטוחה עם הירקות והלחם, שריריות שמורות, דובדבנים, פקאנים, ביצים, מרווה, פטרוזיליה ופלפל שחור. מערבבים היטב כדי לשבור את חתיכות הלחם. השתמש בידיים שלך לשלב, במידת צורך. מלא את שקית התוצרת, אם באמצעות, עם המילוי (קרש חיתוך גמיש מקופל לצורת משפך הוא הטוב ביותר עבור זה).
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
אפיית תלתלי שוקולד
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
1/4 כוס שומן חזיר
16 ופלים מיניאטוריים של וניל
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
1/2 קילו טופו יציב, שבור
משפך
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
8
מחממים את המילוי במיקרוגל על גבוה במשך 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
ציוד שתשתמש בו
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
9
בעוד המילוי הוא חימום, לשפשף את הציפור עם שמן העונה עם מלח ופלפל. עבודה במהירות, למקם את המילוי בחלל של טורקיה כדי למנוע איבוד חום (שוב, לוח חיתוך גמיש הוא הטוב ביותר עבור זה).
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
דַק-
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
10
מניחים את ההודו על מתלה במחבת צלייה ומתבלים במלח ופלפל. צלי על המדף האמצעי של התנור במשך 45 דקות. מקטינים את טמפרטורת התנור ל-350 ° F ומבשלים עוד 60 עד 75 דקות, עד שהציפור והמילוי מגיעות לטמפרטורה פנימית של 170 ° F.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק