זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. לך לחנות ותביא פלפל, שמן זית כתית מעולה, מיונז, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. נסו מבשלים את הספר: Patatas Bravas, לבשל את הספר: טורקיה בסגנון קטלאנית, ו לבשל את הספר: תפוחי אדמה Girarrosto בסגנון (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים התנור ל 450° F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
שים את תפוחי האדמה בסיר גדול ולהוסיף מים קרים מספיק כדי לכסות על ידי אינץ'.
מוסיפים את העגבניות, המיץ שלהם, ואת החומץ לסיר ומתבלים לפי הטעם עם מלח ופלפל. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני ומבשלים כ -20 דקות, או עד שהרוטב מחומם דרך.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1 כף סוכר אדום גס
עצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
10
תן לרוטב העגבניות להתקרר קצת ולאחר מכן, עובד בקבוצות, מחית אותו בבלנדר עד חלקה. כמו אצווה אחת הוא מחית, להעביר אותו לקערה או מיכל עם מכסה הדוק הולם. השתמש ברוטב עגבניות מיד או לקרר עד 3 ימים.
מורחים את תפוחי האדמה והשמן במחבת אפייה רדודה וצולים במשך 12 עד 15 דקות, או עד תפוחי האדמה משחימים יפה בצד אחד. סובב את המחבת והפוך את תפוחי האדמה. צלוי במשך 8 עד 10 דקות יותר, או עד השחמה ופריך בצד השני.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
20 עד 25 עלי תרד שלמים
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®
13
כפית כמות ליברלית של רוטב עגבניות מקורר במרכז כל אחד 4 צלחות הגשה. תלוש את תפוחי האדמה על גבי הרוטב ומקשט עם מלח ים.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
עצם הודו וצוואר הודו
14
מגישים עם איולי בצד.
מרכיבים שתצטרך
איולי
15
בינתיים, מחממים את התנור ל 250° F ומייפים תבנית אפייה עם מספר שכבות של מגבות נייר.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
16
ברצלונה איולי
מרכיבים שתצטרך
איולי
17
- עושה על 1 1/4 כוסות -
18
בסיר קטן, לשלב את שיני שום ו 1/2 כוס שמן זית ולהביא לרתיחה מעל חום בינוני. מבשלים 5 עד 7 דקות, או עד השום הוא רך ודבש זהב. צפה בשום בזהירות, כך שהוא לא לבשל יתר על המידה. הרם את שיני השום מן השמן עם כפית מחוררת ולהניח בצד על מגבות נייר כדי להתקרר. זרוק את השמן.