קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות8
ציון בריאות4
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

לב דובדבן שוקולד

לב דובדבן שוקולד
לב דובדבן שוקולד עשוי להיות מתכון טוב להרחבת רפרטואר התוספות שלך. מתכון זה מכין 8 מנות עם 856 קלוריות, 10 גרם חלבון, ו 36 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 11% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. המתכון הזה מ טעם הבית דורש חלבון ביצה, ציפוי גלידת פאדג', סוכר קונדיטורים וקצפת כבדה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 50 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון ספוני של 34%, וזה די רע. שוקולד-דובדבן לב עוגיות חכמות, שוקולד-דובדבן לב עוגיות חכמות, ו סקונס דובדבנים מיובשים בצורת לב ושוקולד צ'יפס דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
תנו למאפה לעמוד בטמפרטורת החדר למשך 15-20 דקות. לפתוח מאפה ומניחים כל מעגל על גיליון אפייה לא משומן.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
2
מפזרים כל אחד עם 1 כפית קמח; להפוך. באמצעות 9-ב. דפוס לב נייר, לחתוך לב מכל מעגל. דוקרים מאפים בכל רחבי המזלג.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
3
מברישים בחלבון ביצה.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
4
שלב שקדים וסוכר; מפזרים מעל מאפים.
מרכיבים שתצטרך
2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
5
אופים בחום של 450 מעלות למשך 7-9 דקות או עד להשחמה קלה. החלק בזהירות קרום על מדפי תיל להתקררות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
6
בקערה גדולה שלבו את גבינת השמנת, סוכר הקונדיטורים ותמצית השקדים; מקציפים לתערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת
שמן קינמון, אופציונלישמן קינמון, אופציונלי
1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
7
מוסיפים שמנת; מקציפים עד להסמכה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
8
מניחים קרום אחד על צלחת הגשה; מורחים עם מחצית מציפוי הפאדג'. מורחים בזהירות עם מחצית מתערובת גבינת השמנת; מעל מחצית ממילוי פאי הדובדבנים. למעלה עם קרום שנותר, ציפוי פאדג ' ותערובת גבינת שמנת. כפית הנותרים פאי דובדבנים מילוי בתוך 1 ב. של קצוות. מצננים עד להתייצבות. מקררים שאריות.
מרכיבים שתצטרך
מילוי פאי דובדבניםמילוי פאי דובדבנים
1-3/4 כוסות חלב קר, מחולק1-3/4 כוסות חלב קר, מחולק
1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן