לזניה בצל שמנת
לזניה בצל שמנת דורשת כשעה ו-20 דקות הכנה מתחילתה ועד סופה. תמורת 2.17 דולר למנה , מתכון זה מכסה 17% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכין 12 מנות עם 335 קלוריות , 18 גרם חלבון ו -10 גרם שומן כל אחת. הוא מובא אליכם על ידי Taste of Home. אדם אחד מצא את המתכון הזה טעים ומשביע. אם יש לכם רוטב ספגטי פרמזן שום קלוי, ביצה, נקניקייה ורוטב ספגטי שום, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים להכין אותו. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. הוא מתאים גם כמנה עיקרית במחיר סביר. בהתחשב בכל הגורמים, החלטנו שמתכון זה ראוי לציון מדויק של 66% . ציון זה מוצק. לזניה טבעונית ללא גלוטן, דלעת וקישוא, בטעם קולסלאו שמנתי, ולזניה בסיר חרס , טבעונית ולא שמנתית להפליא , דומות מאוד למתכון זה.
הוראות
מחממים תנור ל-190 מעלות צלזיוס. בתנור הולנדי, מטגנים את הבשר על אש בינונית עד שהוא כבר לא ורוד; מסננים. מוסיפים רוטב ספגטי פרמזן שום קלוי ומערבבים.
ערבבו את הביצה, גבינת הקוטג' ומטבל הבצל.
מורחים כוס אחת של רוטב ספגטי נקניק איטלקי ושום בתבנית אפייה משומנת בגודל 33x23 ס"מ. מעליה ארבע אטריות.
מניחים שכבות של חצי מתערובת גבינת הקוטג', חצי מתערובת הבקר וכוס גבינת מוצרלה. חוזרים על השכבות. מעל מניחים את שאריות האטריות, הרוטב וגבינת המוצרלה.
כסו ואופים 50 דקות. הסירו את המכסה; אפו 5-10 דקות או עד שהגבינה נמסה.
יש להניח לעמוד 15 דקות לפני החיתוך.