לזניה טאקו
לזניה טאקו יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מספק 15 מנות. עם 324 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 17 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. . זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, אם יש לך מים, גבינת מונטריי ג'ק, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. וזה די טוב. מתכונים דומים: לזניה טאקו, לזניה טאקו, ו לזניה טאקו.
הוראות
מניחים בשר טחון במחבת גדולה ועמוקה. מבשלים מעל חום בינוני גבוה עד חום שווה.
מסננים, ואז עונה עם תיבול טאקו, שום, פלפל קאיין, אבקת צ ' ילי ומים. מבשלים במשך 10 דקות.
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C). משמנים את התחתית של צלחת אפייה 9x13 אינץ'.
מניחים 6 טורטיות לתבנית אפייה מוכנה.
מורחים 1/3 של סלסה על גבי טורטיות.
מורחים 1/2 של תערובת הבשר באופן שווה על סלסה.
מפזרים 1/2 של בצל ירוק. טיפה 1/2 של שמנת חמוצה באופן אקראי על הבצל הירוק. למעלה עם 1/2 כוס צ 'דר ו 1/2 כוס גבינת מונטריי ג' ק. חזור על שכבות. למעלה עם 6 טורטיות, להפיץ עם הנותרים סלסה, ומפזרים גבינה נותרת.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 30 עד 45 דקות או עד הגבינות נמסות.