לזניה ליידי ובנים (פאולה דין ) יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 818 קלוריות, 48 גרם חלבון ו 53 גרם שומן. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 8 מנות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-13 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם שיני שום, עגבניות, רוטב עגבניות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב גבינת שמנת אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גבינת שמנת טריזים קינוח כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 15 דקות. נסו עוגת קרם אוכמניות ליידי ובניו (פאולה דין ), מקרוני וגבינה של הגברת-פאולה דין, ו לזניה הליידי ובניו (מתכונים דומים).
הוראות
1
כדי להפוך את הרוטב: בקומקום, לשלב את העגבניות, רוטב עגבניות, מים, בצל, פלפלים, שום, פטרוזיליה, תערובות תיבול, סוכר ועלי דפנה.מביאים לרתיחה, ואז להפחית את החום ומבשלים, מכוסה, במשך 1 שעה.קרמבל את הבשר הטחון בסיר.מבשלים עד שלא נשאר ורוד, ואז לנקז את השומן.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד
גב שומן חזיר
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
1/4 כוס שומן חזיר
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
תוסיף את הבשר הטחון לקומקום.מבשלים עוד 20 דקות.בעוד הרוטב מתבשל, לבשל את הפסטה על פי הוראות החבילה.אם הרוטב הוא דק מדי לטעמך, אתה יכול לעבות אותו בשלב זה על ידי ערבוב 1 כף של קורנפלור ו 1/4 כוס מים קרים-להביא את הרוטב בחזרה לרתיחה ומערבבים בתערובת קורנפלור, ערבוב כל הזמן.