לזניה מחבת תרד-ריקוטה
לזניה מחבת תרד-ריקוטה עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 453 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 22 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם יש לכם אטריות לזניה ללא פרונקל, רוטב עגבניות, ריקוטה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו לזניה מחבת עקף עם ריקוטה, לזניה עם ריקוטה, תרד, אגוזי מלך וארוגולה, ו לזניה תרד רזה וריקוטה Crockpot (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים מוצרלה, פרמזן, אבקת שום, 1/4 כפית. פלפל וקורט אגוז מוסקט. בקערה נפרדת, להקציף ריקוטה עם ביצה ותרד עד מעורבב וחלק. מתבלים במלח ופלפל.
מורחים 1/3 של רוטב על החלק התחתון של מחבת גדולה, כבדה. סדר 2 גיליונות פסטה על גבי.
מורחים חצי תערובת תרד על פסטה, ואז לפזר 1/3 של תערובת מוצרלה על גבי. למעלה עם 2 גיליונות פסטה יותר, ואז להפיץ עם 1/3 של רוטב.
מפזרים 1/3 של תערובת מוצרלה.
מניחים עוד 2 גיליונות על גבי ושופכים על הרוטב שנותר. לשבור גיליונות הנותרים של פסטה לחתיכות גדולות ולהשתמש בהם כדי למלא סביב קצוות של מחבת.
תערובת תרד שנותרה Dollop מעל, ומפזרים על תערובת מוצרלה שנותר.
העברת מחבת כדי stovetop ומבשל, מכוסה, מעל חום בינוני-נמוך עד העליון הוא מוצק, 20 דקות.
הסר מהחום ולהניח בצד, מכוסה, במשך 5 עד 10 דקות לפני ההגשה.